dijous, 23 d’abril del 2009

Sant Jordi 2009

Feliç diada de Sant Jordi per tothom!!!

La imatge representa la (segurament) única senyera a Roquetes.

dijous, 16 d’abril del 2009

AMB TOTS VOSTÈS...


Get a Voki now!

dijous, 9 d’abril del 2009

Ens espera una de bona


Avui hem anat amb el Magí cap a Sant Martí Sarroca per tal de poder experimentar l'excursió que farem dissabte que ve amb els nens. I sort que l'hem fet!
El viatge d'anada ja ha estat accidentat. Havíem d'anar en tren fins a Vilafranca. Hem sortit puntuals, però de tant en tant ens paràvem una estona en un túnel o bé a la via, esperant que passés el tren de pujada. Total, que s'anava acostant l'hora que sortia el bus cap a Sant Martí, i nosaltres al tren. Hi ha hagut un moment que ens hem estat parats ben bé deu-quinze minuts en una estació soterrada. I ja ens teniu maleïnt la Renfe i tota la seva patuleia... Féiem tard! Se'ns escapava el bus! Fins que el Magí mira per la finestra i diu:
- Però si som a Vilafranca!!!
Resulta que ens havíem empanat, i que estan fent obres a l'estació vilafranquina. Feia un quart d'hora que havíem arribat!!! Però el bus, ja havia marxat i no en sortia un altre fins al cap de dues hores.


Així que hem agafat un taxi fins el castell de Sant Martí. L'excursió comença allà. La guia deia que a la plaça del castell hi havia unes marques grogues i unes fletxes de fusta que marquen el camí.
Però, què voleu que us digui? Allà no hi havia cap senyal de res. Una mica més avall del castell, trobem els senyals. Bé, per fi comencem el famós "camí equipat", l'aventura!!! Però quina aventura? Mitja hora caminant per un camí forestal, sense cap mena de gràcia. Ah, sí, pujada, molta pujada... Quina enganyifa!!
De sobte, trobem una fletxa de fusta que indica "Cap avall!" Aaaaah! Ara sí que comença un caminet més salvatge...


L'excursió en sí no té cap objectiu específic. Hi ha uns trams amb unes cordes per pujar o baixar (tot i que agafar-se als arbres ajuda més), uns passos més estrets, tot força intrèpid. Però hi havia dues coses amb la qual no comptàvem:
- Degut a les pluges, el sòl relliscava d'una manera absolutament... mmm... diguem-ne relliscosa. Unes bones relliscades que no ens han fet anar per terra gràcies a la nostra habilitat...
- I també degut a les pluges i al vent del temporal del gener, estava ple d'arbre arrencats que tallaven el camí i que dificulten ENORMEMENT el trajecte. Has d'estar saltant arbres ara sí, ara també...


Total, que per dissabte que ve, ja podem anar preparats a posar el cul a terra per tal d'anar fent el camí...
La tornada ha estat tan accidentada com l'anada. Primer, el bus de tornada ha fet 20 minuts tard, i de segon, hi havia averies a la Renfe, cosa que feia que els trens anessin malament i amb retard. Així que hem tornat amb autocar. Xim pum!

divendres, 3 d’abril del 2009

BAIXA EL TELÓ

Aquesta és la cara que ens ha quedat al Víctor i a un servidor al finalitzar les obres de teatre de 3r.

En menys de 24 hores, quatre representacions; ahir davant les famílies i avui davant la resta de nens i nenes de l'escola. Uns han fet "L'illa del tresor", amb en John Silver i els pirates; els altres, "Mary Poppins", en una versió que ha agafat coses del conte i de la pel·lícula.
Sí, al final he quedat content de com ha anat, però segueixo dient: "ÉS L'ÚLTIM ANY!!!!".
I per si un cas d'aquí dos anys no me'n recordo, ho deixo aquí escrit per tal de fer memòria. I si, tot i això, en torno a fer, obligueu-me a fer-les de més curta durada!

dimecres, 1 d’abril del 2009

L'únic bo que té el fred


Molts saben que prefereixo l'estiu a l'hivern. No és que m'agradi aquella calor enganxosa de l'agost, però és que no suporto el fred. No m'agrada. I aquest any, que va començar tan d'hora i que encara dura, estic que ja no l'aguanto més.
Però he de dir que el fred i el mal temps té una cosa bona, només una. I és que hi ha menys ciclistes pel carrer. Oh, quin gust! Ara, per motius obvis, no els pateixo anant en moto, només com a vianant. L'altre dia, baixava jo ben tranquil pel carrer Gran i sento "Ring, ring..." Una bici que demanava pas. Ring ring? Ja veuràs què en faig jo del "ring ring"! Què no sap circular pel carrer que ha d'anar molestant els gentils caminants???
Ai... això és l'únic que trobaré a faltar de l'hivern quan finalment s'acabi... Torna la plaga!