diumenge, 24 de maig del 2009

Un anunci guai

Moltes vegades, quan estem mirant la tele i arriben els anuncis, aprofitem per anar al lavabo, canviar de canal... i depén de quina cadena, tens temps de fer el sopar, menjar i rentar els plats.
Però de vegades ensopegues amb anuncis que estan força bé. Com el que aquí us presento.
És (llàstima) de telefonia mòbil. En una estació de tren, comença a sonar una música pels altaveus, i barrejats entre tota la gent, hi ha 400 ballarins. Comencen a ballar uns quants, i de mica en mica se'n van afegint, fins que la gent normal que hi ha per allà, també es posa a ballar. El lema de la companyia és: "La vida és per a compartir".
Ah, i no hi ha "trucu de l'almendrucu"; hi ha un making off on expliquen com ho van fer, etc.

dilluns, 18 de maig del 2009

QUIN CARTELL!!


El divendres es va fer públic el cartell de la Festa Major de Gràcia del 2009.
I qui l'ha fet???????
La Clara!!!! Moltes felicitats!!! I som-hi tots a passejar amb la samarreta (ens haurem d'esperar uns mesos...)
No us perdeu les declaracions de l'artista a:
http://www.graciatelevisio.cat/node/565

dijous, 14 de maig del 2009

La copa del...

Darrerament aquest blog sembla ser un monotema. N'hi ha que estan a la recàmera, però és clar, és que el Barça ho està guanyant tot (o almenys això esperem).
Per ara en portem una, la desgraciada (pel nom) copa del rei. Però és que si no es digués així, es diria copa d'Espanya, així que deixem-ho estar.
Apart d'estar contents, i visca el Barça, etcétera etcétera... cal fer-nos ressó de la ja famosa xiulada a l'himne espanyol.

De fet, els mitjans espanyols és de l'únic que parlen, com si fos una cosa important, un ultratge en majúscules. Aquí a casa nostra, molta gent se sent orgullosa d'aquesta xiulada... Quina colla de rucs! Com sempre, es fa un espectacle com aquest i ja està... què catalans que som! Després, la gran majoria dels que xiulaven, gaudiran de l'Eurovision del dissabte, aniran al cinema a veure pel·lícules en castellà quan poden veure-la en català (si hi ha la sort que la facin en català, és clar...), i un llarg etcétera...
No suporto els "catalans per un dia"!!!

dijous, 7 de maig del 2009

TOTS ELS CAMINS PORTEN A ROMA


Uns ja hi van ser... altres hi seran...
27 de maig, final de la Champions!

dilluns, 4 de maig del 2009

Braveheart

Aquests dies mentre planxava, he estat veient Braveheart, la pel·lícula del Mel Gibson que mira d'explicar la història de William Wallace, l'heroi escocès.
No us explico la pel·lícula perquè possiblement l'heu vist, i si no l'heu vist ho heu de fer.

El que m'ha fet reflexionar aquesta vegada de la pel·lícula ha estat la increible coincidència entre els nobles escocesos i els actuals polítics catalans. Si teniu ocasió de reveure el film, us adonareu de la cobdícia d'aquells nobles; de cara al seu poble, els defensen; però a l'hora de la veritat, pacten amb l'enemic (allà els anglesos) a canvi de càrrecs i terres. També és curiós veure com entre ells mateixos es barallen per ser el que té més poder.
Igual igual que les batalletes del tripartit entre ells i amb l'oposició. Igualet com a nosaltres ens diuen blanc, i després corren a pactar amb el govern espanyol.
De veritat, veritat, és increible com són de clavats!!

diumenge, 3 de maig del 2009

UAU...!!!!!


Deia un gran poeta: "No se vayan todavía... aún hay más!!!"
Espero que aquestes paraules siguin el preludi d'allò que s'ha d'esdevenir (Chelsea, lliga, copa, champions).
Però no pensem en el futur! Avui és un dia per gaudir, per recordar el vespre d'ahir... Oh, si en feia de temps que no cridava tant... i quins rondos, i quines cares els del Madrid... tot plegat va ser fantàstic!!!
Felicitats a tots els culès, i bona sort per dimecres!!!