dilluns, 31 d’agost del 2009

TOCA CALLAR

Ahir 30 d'agost, al final de la diada de Sant Fèlix, molts parlàvem de com els Castellers de Vilafranca havien quedat lluny del què tothom s'esperava, i ens preguntàvem si realment tenien preparats els castells tan anunciats.
Avui, 31 d'agost, han descarregat el primer 3 de 9 amb folre i agulla de la història. Així que toca callar i aplaudir.
Això sí, no us perdeu la locució del video, amb un parell de moments estelars; a veure si els descobriu...

dimarts, 25 d’agost del 2009

Intent de censura a Figueres


Dissabte vinent, a Figueres, i dins el festival Acústica, hi ha prevista l'actuació d'en Cesk Freixas.
Però una colla d'il·luminats, agrupats en el què se'n diu partits polítics (PP i Ciutadans), volen prohibir el concert i exigeixen a l'ajuntament de Figueres que l'anul·li. I per què? Perquè es mou dins l'àmbit independentista.
Aquest és el perill d'en Cesk Freixas. Fins i tot els populars amenacen en anar a la Fiscalia. Increible!
Com també n'és d'increible el silenci en els mitjans de comunicació o en la resta de partits polítics davant aquesta nova mostra d'atac al país. Aquí podeu trobar més informació.

diumenge, 23 d’agost del 2009

SUDOKU POWER

Després del trcer lloc del 2007, i la no participació del 2008, aquest any arribava al concurs de Sudoku amb la intenció de pujar al podi. Sí, és clar, l'important és participar, ja, ja... Però si guanyes molt millor, no?
Però aquestes ganes gairebé es queden en no-res quan el primer dels tres sudokus de la fase eliminatòria (eren tres en 45 minuts) em va gastar 20 minuts i a més estava malament. Vaig haver de fer els altres dos i repetir el primer en la meitat del temps. I just quan quedaven 10 segons, vaig poder acabar i classificar-me per a la ronda final.


Aquesta ronda, només acceptava els tres primers en acabar sense cap error. Era aquest sudoku doble que teniu aquí. Va acabar un noi, després una noia... quedava el tercer classificat. S'aixeca un altre noi... però s'havia deixat dos números. En un atac de rapidesa extrema, omplo les caselles i síííííí!!! Com fa dos anys, tercer!!!

divendres, 21 d’agost del 2009

Hleb

Jo sempre vaig dir que aquest noi és bo!!!

dimarts, 18 d’agost del 2009

ASCENSORS DEL METRO


Des de fa una mica més d'un parell de mesos, utilitzo amb força assiduitat els ascensors del metro de Barcelona.
En general, la majoria funcionen (no com les taquilles més amples pels cotxets, que per una que s'obre bé, n'hi ha vint que no!!!).
El que és increible d'això dels ascensors és descobrir com és de vaga la gent. Vaga, mandrosa i maleducada!!!
Tenim gent, tant joves com grans, que per estalviar-se un petit tram d'escales mecàniques, agafen l'ascensor. Mira, si fossin escales de peu, i de pujada, encara es podria entendre... però és que hi ha persones que fan una santa volta per agafar l'ascensor!!
I clar, després, tots apretadets, perquè ja us dic que nosaltres, carregats com anem, entrem; només faltaria!
També hi ha aquella gent que arriba abans a la porta de l'ascensor, i quan entra, es posa al mig per tal que no entrem!!! És increible fins on arriba la mala educació de la gent!!!!