diumenge, 29 de novembre del 2009

HO HAN ACONSEGUIT

Finalment, després d'anys de parlar-ne, discutir-ne, deixar-ho estar... ho han aconseguit. Ja tenim el gran titular: S'ESCURCEN LES VACANCES ESCOLARS D'ESTIU!


Molt bé! Quin gran departament, el d'educació... quin gran conseller, l'Ernest Maragall... Sí, han reduït les vacances escolars. Ara, enlloc de 84 interminables dies, els nens i nenes en tindran... sí, sí, només 80!!!!
Quin canvi! Ara sí que respiro amb tranquil·litat! Quina gran decisió! Ara sí que es notarà, que els alumnes aprendran més, treballaran més... sí senyor! Ens hem de posar drets i aplaudir amb força aquesta sàvia decisió!!!


Però les famílies no veuen que els estan prenent el pèl? Ah, no... les famílies només veuen en això una maniobra per afavorir els mestres, per a què tinguin més vacances. Ai... si les famílies realment veiessin el què realment és important, que és l'educació dels seus fills, potser les coses anirien millor...
Altres regals del nou calendari:
- La setmana de vacances del febrer: el mateix conseller Maragall ha dit que la idea és que el 50% dels nens vagin a esquiar!!! Però que no ho veieu que tot és una maniobra econòmica interessada? És que és molt fort que digui això!!!
- Començar el segon trimestre el divendres 7 de gener; no només divendres (aquest any també, no passa res per això) sinó el dia 7!! Em pensava que el calendari buscava el millor pels nens i nenes...
INÚTILS!!!!!