dissabte, 27 de febrer del 2010

Dormir

Per fi, avui, 27 de febrer de 2010, després de més de nou mesos, he tornat a dormir 8 hores seguides!!!!
Ja no recordava quina sensació tenia... aix.... a veure si continua!!!

dilluns, 15 de febrer del 2010

PHIL LA MARMOTA


El 2 de febrer va ser el dia de la marmota. El que aquí es la candelera, a molts països anglosaxons tenen la tradició de la marmota.
Consisteix en què la marmota surt del seu cau. Si veu la seva ombra, s'espanta i torna a entrar dins. Això vol dir que l'hivern s'allarga més. Si no s'amaga, resulta que la primavera s'avança.
A moltes ciutats tenen aquesta tradició, però la que surt a les notícies és sempre la marmota Phil, del poble de Punxsutawney, famosa per la pel·lícula que en veritat es diu "El dia de la marmota", però que es va convertir en "Atrapat en el temps". La imatge d'aquell despertador sonant igual cada dia és ja una de les imatges clàssiques del cinema d'humor.
Però el que realment és important, és que encara que la candelera plori o rigui, o que la marmota es vegi l'ombra o no, la qüestió és que FA UN FRED QUE PELA, QUE L'HIVERN ÉS HORRORÓS I QUE A VEURE SI ARRIBA JA LA CALORETA!!!!!

divendres, 5 de febrer del 2010

Pau i no violència

El passat 30 de gener és el DENIP (Dia Escolar per la No-violència I la Pau). A l'escola ho vam celebrar el dia abans amb tot d'activitats (una d'elles, la fotografia següent).


Algú em va dir que fer aquests actes eren una xorrada, que aquests nens ja n'estan plens de coses sobre la pau... Doncs si és així, el problema encara és més gros, ja que les actituds que veiem dia rera dia no tenen res a veure amb el què dies com aquest DENIP volen destacar.
A tall d'exemple, un video fictici, però molt real, ja que segur que ha passat, passa i seguirà passant.