diumenge, 31 de maig del 2015

FINAL DE COPA

Una setmana després de guanyar la lliga, i una setmana abans de guanyar la cinquena Champions, el Barça tenia la final de la copa del Rei, altra vegada amb l'Athletic de Bilbao. Diverses consideracions al respecte:
1- M'agradaria no jugar-la. Senyal de què ja no som a l'estat espanyol.
2- Com s'ho fan els de Bilbao per a arreplegar tantes entrades? Es jugava al Nou Camp i era u 70% blanc i vermell.
3- En una trobada amb uns seguidors bascos, em comentaven que si m'anava bé que ells guanyessin la copa i nosaltres ens quedàvem la Champions. Vaig mentir i li vaig dir que sí, no fos cas que s'enfadés... però a veure... la culpa és seva, que només arriben a la final de la copa quan és contra el Barça! Que juguin la final l'any que sigui finalista un altre equip, caram!
4- El gol de Messi... "no hase falta desir nada más"
5- La cara del Wert... "no hase falta desir nada más" segona part
5- La xiulada. Molt bé, no? Va estar bé... Ara diuen que volen sancionar a qui puguin per això. Aix... és que són "cansinos", pobra gent... Que ens deixin en pau, o millor, que ens deixin anar, i ja no tindrem aquests problemes! Ells, que van de respectuosos, i que xiulen els himnes de qualsevol que no siguin ells mateixos.
6- Per cert, molta xiulada, molts crits d'independència... però al final, a cridar "campeones, campeones". La veritat és que no ho entenc. Quin problema hi ha en dir "campions"? De vegades em pregunto si realment tenim clar el què volem i si serem capaços de fer-ho.
7- Per cert, va guanyar el Barça.