dimarts, 1 de novembre del 2016

ELS TEMES DEL BLOC (10 anys de Carlingues)

Deu anys de bloc i més de 600 articles donen peu a parlar de moltes i moltes coses. Tot i això, cada una de les entrades realitzades es poden aglutinar en tan sols setze temes. Són les setze etiquetes que marquen les temàtiques tractades en aquest bloc i que evidentment, diuen molt de la persona que escriu. Acabarem doncs, aquest repàs pel bloc commemorant el desè aniversari veient-los.
Independentment de quin és el tema més recurrent, veiem que els podem ajuntar de manera molt fàcil.
Per exemple, tindríem el bloc educatiu, amb etiquetes diferents (educació, escola, lleure, Món Jove). Tot i que podrien semblar sinònims (els dos primers per una banda, i els dos segons per l'altra), en alguns moments tracten de fets diversos.
El món de la cultura ve representat per les etiquetes de cinema, música, llibres, teatre i televisió. Personalment em sorprèn les poques entrades sobre teatre, que tot i que és sense cap mena de dubte, l'espectacle menys visitat de tots, aquests vuit articles no en fan justícia, ni molt menys.
Després podríem parlar del bloc de coses del món i quotidianes, societat en general, representat per les etiquetes de quotidià, sorprenent, viatges i món.
I finalment, tres etiquetes que van per lliure, ja que no es poden incloure amb cap grup en concret: Catalunya, castells i Barça.
Per tant, queden ben representades les meves passions: l'educativa, la cultural i la sentimental. I a més a més, amb tots els escrits del bloc "societat", puc anar opinant sobre aquest món que vivim, tan estrany i tan apassionant. Tot i que podríem afegir també, tan desesperant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada