divendres, 22 de desembre del 2017

NOMÉS UN APERITIU

Ahir a l'article History will teach us nothing comentava que amb molt de gust em menjaria les paraules si guanyàvem les eleccions. Després de veure'n el resultat, molta gent creu que així ho he de fer. Però jo penso que me'n puc menjar unes quantes com un aperitiu, ni molt menys totes!!!
Molt se n'ha parlat en menys de 24 hores i més que se'n parlarà. És cert que torna a haver majoria independentista al Parlament, amb 70 diputats. Són dos diputat menys que fa dos anys, però són més vots, ja que la participació encara va ser més gran, rondant el 82%. Per tant motius per menjar-me les paraules:
- Els independentistes han guanyat les eleccions perquè els tres partits arriben a la majoria absoluta.
- Amb mes participació, seguim sent majoria.
- Al llarg de totes les votacions, els vots favorables han anat augmentant.
- La llista del President va ser la força independentista més votada.
- El PP es converteix en residual a Catalunya, només 3 diputats dels onze que tenien fa dos anys!
- Més vots i majoria tot i les amenaces, govern a Bèlgica, govern a la presó, els Jordis a la presó, impossibilitat per part seva de fer campanya, mitjans en contra, estat en contra, prohibicions de llaços grocs, cartell en favor de la democràcia, etc.
Ara bé, motius pels quals no estic content i penso que són males notícies, i per tant no cerc que m'hagi de menjar totes les paraules:
- Són dos diputats menys que fa dos anys (de 72 a 70)
- Ciutadans es converteix en la primera força votada
- Puigdemont no és el primer. Quin cop d'efecte davant del món seria que, sent el més votat i estant a l'exili sigui empresonat només trepitjar el nostre país.
- La situació no ha millorat massa. gairebé estem igual. Per tant, ens seguiran empresonant i prohibint amb l'excusa que no arribem al 50% (entre d'altres) i per tant ens seguiran ignorant. Fins i tot en M. Rajoy ja ha deixat anar una perla davant la crida del president per dialogar; només ha de parlar amb l'Arrimadas. Ole tu!
- Després de tot el què ens han fet i ens fan, no som més que abans
- Després de tot el què han fet i ens fan, un de cada 4 catalans voti repressió, voti a favor d'Espanya però en contra seva perquè viuen aquí!
Doncs no, no estic gens satisfet. I caldrà estar a l'expectativa de quins seran els passos següents, perquè la veritat, no serà fàcil. De fet és un "más difícil todavía".
Per cert, tema Ciutadans:
- Costa entendre com un partit que no té NI UN ALCALDE en tot el país, sigui la força més votada. Ho sento, però és molt estrany.
- A la festa que es van muntar eren 4 gats; com poden ser la llista més votada?
- La majoria dels seus interventors havien de venir d'altres ciutats d'Espanya, no en tenien prou amb els d'aquí. llavors, com pot ser la llista més votada? On són la gent que els ha votat?
A més, es van detectar fraus d'aquest partit en alguns col·legis electorals, s'han gastat milions en propaganda (d'on han sortit aquests diners?) res, que tot molt estrany...
Passem al següent nivell? O potser ens trobem vivint
el dia de la marmota?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada