diumenge, 17 de setembre del 2023

EL FEMENÍ

Volia fer una entrada comentant l'inici de les dues lligues (masculina i femenina), tot i el retard de la d'elles, pel mundial i la vaga, i així també fer el comentari sobre com han quedat les plantilles per aquesta temporada. Però hi ha txitxa per fer dues entrades separades, una per elles i una altra per ells. I tot i que la lliga masculina ja porta unes quantes jornades, permeteu-me començar per la femenina, que va començar ahir, guanyant al camp del Madrid (l'altre) per 0 a 2.

La primera jornada no es va disputar perquè hi havia vaga pels drets que fa anys que demanen i no arriben, i juntament amb el merder que es porten amb la Federació ecspanyola, els està quedant un aparador molt maco. Bé, doncs ahir van començar, guanyant al camp del Madrid, i complint-se els auguris que demostren que l'entrenador no sap gestionar les jugadores. Han marxat la Núria, l'Emma, la Maria Pérez (cedida), la Geyse i la Crgnogorcevic!!!! Han vingut l'Ona Batlle i l'Esme Brugts. I ja està. Ens queda una plantilla curta, molt curta per lluitar per tots els títols, sabent com es lesionen cada dos per tres i el cansament que arrosseguen a partir de l'abril.

A més, seguim sense killer (amb el permís de l'Oshoala), i amb la Frido operada, la banda esquerra és per l'Ona, i a resar perquè no es lesioni. Ja sabies que la Frido s'operava i no la tindries mitja temporada. Ja sabies que no tens davantera centra a part de l'Asisat. Què s'ha fet? Res. Arriba el primer partit i posa l'Alèxia a davant de l'atac, amb la Pina per la dreta (Salma lesionada). Primer partot i els canvis arriben la majoria al minut 75 i dos més al 85!! No sé, però jo veig, com sempre, que el Giráldez només confia en un grup de 13-14 jugadores, i aquestes ho han de jugar tot i sempre. L'any passat feia poquíssimes rotacions, i aquest any, amb menys jugadores, sembla que va pel camí.

Clar que s'han de cedir les del filial, si no tenen cap oportunitat a l'hora de la veritat! Tenim una titular de la selecció italiana jugant amb el B! Jo perdoneu, però em costa d'entendre. Si tens una plantilla, és per fer-les jugar a totes. Ja se sap que unes són més titulars que d'altres, però jugant com juguem, quan tenim partits més fàcils o a segones parts, fes jugar a les menys habituals, per favor...

No sé, espero que els tècnics em facin callar i gestionin bé els minuts de les jugadores. Temps dirà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada