dissabte, 9 de setembre del 2023

THE PASSAGE

Enmig de l'inici de curs he tingut la sort de veure una sèrie de 10 capítols, d'aquelles amb trama que a mi m'agrada, i a més a més, ben feta, aprofitant la morterada de diners que hi han posat. Es tracta de "The passage", on uns científics troben en una cova un vampir que mossega a un d'ells, i que per l'afany de buscar una cura per la mossegada (evitant que es converteixi), experimenten per tal de descobrir la immunitat a les malalties (característica vampírica). Ho fan de manera encoberta pel govern i experimenten amb humans del corredor de la mort que ningú troba a faltar. Ningú compta amb què aquests nous vampirs tenen unes altres intencions, que són escapar i apoderar-se del món.

Enmig de tot això, decideixen experimentar amb una nena, i 'agent de l'FBI que l'ha de portar al centre, se'n penedeix del què està fent i comença la lluita interna de tots els que apareixen a la sèrie sobre si estan fent bé o no. AL final doncs, ens trobarem amb l'habitual patró de catàstrofe mundial amb la fi de la humanitat... bé... nyam-nyam!!!!

Com deia, hi ha posat molts diners per cuidar tot l'embolcall de la sèrie. Al seu darrere està el mismíssim Ridley Scott i en David W. Zucker, així que la qualitat en les imatges estava garantida. Potser això hi ha jugat en contra perquè ja han anunciat que no hi haurà continuació, tenint en compte que la sèrie està basada en una trilogia de llibres d'en Justin Cronin.

El fet que ja hagi buscat si els llibres estan disponibles a les nostres llibreries, diu el suficient per entendre que la sèrie ha estat molt bé, emocionant, amb bones intencions i distreta, aconseguint que diàriament mirés de trobar una estona per veure un capítol. Espero aconseguir llegir els llibres per saber què hi ha de veritat en tot plegat, i saber, evidentment, com acaba, perquè el final xim-pum de la primera temporada et deixa amb un regust agredolç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada