dissabte, 26 de març del 2022

ETERNALS 1 - VÍDUA 0

Aquest nou confinament em portarà a buidar la llista de pel·lícules pendents de veure en una setmana. Entre altres coses, amb tot el temps que tindré, seria escandalós no posar-me al dia de tot el què he anat guardant i continua allà esperant a ser vist. 

I en dos dies, ja hem enllestit un parell, totes dues de l'univers Marvel. Primer va ser la "Vídua Negra", que portava mesos en espera, i la segona ha estat Eternals, que no duia tant temps a la llista, però que el meu instint em duia a no deixar-la en l'oblit, com estava passant a la de l'Scarlett Johansonn. I l'instint en aquest cas, no m'enganyava.

Eternals ha estat un bon entreteniment. Malauradament, veure-la en pantalla petita no l'afavoreix gens, però he passat una bona estona descobrint nous personatges de còmic traslladats al cinema, mostrant -nos un nou grup de superherois i superheroïnes que, mirant de fer-los casar amb la resta de Venjadors, es pot dir que els ha sortit prou bé. Els eterns, immortals, estan a la terra per protegir-los d'uns monstres ben lletjos, sense intervenir en l'esdevenir de la humanitat. Això els provoca més d'un debat ètic quan veuen les animalades que fan els humans. I al final a sobre, la trama els porta a descobrir que la seva estada al planeta no és del tot com ells creien. Ha estat força bé, potser una mica llarga en alguns moments. Estaríem parlant que amb 20 menys ho tindríem més passable. Els personatges es fan propers, tot i ser la majoria poc coneguts, aconsegueixen arribar a l'espectador i connectar. Tenint com té Marvel el filó dels Avengers força tancat, i sense Capità Amèrica, Iron Man, la seva recerca de nous personatges sembla que l'estan explotant, encara que potser una mica massa. Donen sortida a la continuació, però de manera exagerada, ja que obren en l'últim minut i en les ja pesades escenes post-crèdits, fins a tres possibles vies de continuació. Potser una mica massa.

I amb Vídua Negra ha passat que, tot i que la volia veure, no em veia pas pressionat per fer-ho. M'imaginava una pel·lícula que parlés del passat de la Natasha, i el què és en realitat és el què li passa just després de Civil War i abans d'Infinity War. Una història que està bé, però que no aporta massa res, per això saber de qui era abans ella hauria estat més interessant. Apareix també la seva germana, i justament als post-crèdits hi ha l'escena que la lligarà amb la sèrie de l'Ull de Falcó. Els guionistes ho segueixen teixint tot amb totes les connexions possibles ben lligades, i sense deixar res a l'atzar. Ha estat bé, però fins i tot un pèl avorrida en segons quin moment. Per això de les dues, em quedo amb Eternals. Per molt que sigui una altra peli de superherois, veus coses noves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada