diumenge, 28 d’abril del 2024

TERCERA EUFÒRIA

Fa ben bé un parell d'anys vaig publicar una entrada sobre el nou programa musical de tv3, Eufòria. Aquell any es va convertir en un fenomen del qual vaig parlar en aquella i en més entrades, tant per valorar les qualitats musicals dels participants com la histèria sociològica que va comportar. L'any passat en van fer la segona temporada, i tot i no tenir el feeling de la primera, va donar els seus fruits. I com que no hi ha dos sense tres, ara ja fa unes setmanes que està emetent-se la tercera temporada. El carisma dels participants va disminuint. Així com l'any passat els va costar més però al final ho van aconseguir, aquest any, la cosa està més desfigurada. Tot i això, a mesura que s'acosti el final, segur que alguns dels concursants hauran aconseguit guanyar-se l'estima de força gent i es podrà seguir exprimint la marca Eufòria un estiu més, però ara ja sense tanta projecció.

Dels setze que van començar el programa, ara ja s'ha passat l'equador i en queden vuit (bé, set per ser exactes, ja que aquest divendres van fer fora la novena persona). Cal dir que els que han marxat, en el fons ha estat força just, amb l'excepció de la Bita, que la veia com una de les finalistes, però se la van petar la setmana passada. Allà va ser quan em van agafar les ganes de fer aquesta entrada. Aquest últim divendres, van estar a punt de fer fora a una altra de les favorites. Personalment no m'agradaria que guanyés perquè és una Rosalia, amb tot el carinyo, però és estil ecspanyol, per complir amb la penosa quota d'ampliar la majoria. Però les coses com són, és de les millors veus del concurs.

El tema masculí no ha millorat massa. Ara mateix dels set en queden tres, en Lluís, el Xavi i el Julien. Aquest últim té la flor al cul amb el públic. Ha guanyat les votacions en què el públic ha pogut ordenar els concursant de millor a pitjor. A veure, és simpàtic, però no es pot comparar ni a la Valèria (la Rosalía), ni a l'Aina o la Misty. Dels tres nois, el és complet és el Lluís, però tampoc arriba al nivell de les altres tres. Per lògica, el trio final serien elles, però caldrà posar un home perquè no es noti tant, i per allà també hi ha la Maria, que compta també amb molt favor del públic. Així que, si no volen sorpreses desagradables, el jurat hauria de fer-s'ho venir bé per fer que quedin els millors a dalt, però no crec que ho facin perquè hi ha massa interessos darrere.

Qui voldria jo per la final? Misty-Aina-Lluís. Però crec que serà Julien-Aina o Misty-Valèria. Ens retrobem en unes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada