diumenge, 26 de març del 2023

BIG SKY (x3)

Big Sky va ser una de les sèries revelació del 2021. Els misteris i trames pels boscos de Montana em van captar l'interès des del minut zero d'aquella primera temporada, aconseguint ser la número dos del rànquing d'aquell any. L'any passat vaig veure la segona temporada, que van partir en dues parts. Tot i que em va seguir agradant, i en destacava els personatges secundaris que hi apareixien, no va tenir tanta sorpresa i va quedar fora del top five, també perquè l'any passat tenia grans competidores.

Aquest 2023 he pogut gaudir de la tercera temporada, vista a temps real, és a dir, el capítol setmanal corresponent. Ara mateix, estaria ben posicionada en el rànquing, però clar, just portem un quart de l'any. Però la qüestió principal és que la trama d'aquesta temporada ha estat força atraient, més que no pas el càrtel de drogues de la segona. Aquest cop han tornat més als orígens, amb un assassí boig pels boscos, però que no està tot tan clar. Un campament turístic a la muntanya, un noi molt estrany amagat als boscos, uns lladres que desapareixen... 

Un dels encerts d'aquesta temporada ha estat que al costat de la trama general que tenia lloc, anaven apareixent diferents històries que tenien la durada d'un capítol. És evident que, en un departament de policia, no hi ha un sol cas al llarg de tres mesos, sinó que van passant altres coses (robatoris, assassinats, etc) i això ho han anat compaginant, tenint algun episodi que s'anava investigant la trama principal, però paral·lelament es solucionava un altre cas. Això ha estat un encert, tot i que no afectava a tots els episodis. Potser hauria estat bé en un o dos més. 

Els personatges han estat bé com sempre. Tot i desaparèixer la dolenta de la segona temporada, han quedat dos dels seus sequaços, entre ells en Donno, un personatge molt "divertit" dins de les característiques que té. llàstima que li han canviat el doblador, l'han fet més humà, quan la seva primera veu doblada era més seca.

El fet de veure la temporada setmanalment, a mesura que apareixia el següent capítol, m'ha costat de mantenir. L'interès per a trama feia que em fes enfadar l'espera, i crec que internament em feia perdre no el fil o aquest interès, però sí una mica el neguit per continuar-la. Però clar, sempre aquest tipus de sèries han estat setmanals, no? Quin mal ha fet aquesta immediatesa d'internet, xarxes, etc. Per altra banda, sembla ara mateix que no hi ha cap indici de quarta temporada. Si hi és bé, i si no, ha estat molt i molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada