dijous, 18 d’agost del 2016

PRIMER TAST DE LA TEMPORADA

Demà comença la lliga, un cop més. Aquesta nova mania de començar-la tant d'hora té dues vessants contradictòries, segons qui s'ho miri. Per l'aficionat, és fantàstic començar ja la competició i a sumar punts per arribar al maig. Per als jugadors, és negatiu, donat com és d'atapeït el calendari en ple agost. En una setmana, els dos partits de la Supercopa i el de lliga... déu n'hi do! Però ja s'ho faran, no? Que per això cobren el què cobren!
Parlant de Supercopa, ha estat ben fàcil proclamar-se campió (no com l'any passat, amb el 4-0 que ens va clavar l'Athletic). El Sevilla, bones intencions però res més. Clar que ells encara havien jugat un partit més, el de la Supercopa d'Europa amb el Madrid (sense comentaris sobre el Ramos dels nassos tornant a marcar al minut 93). Global de 5 a 0 i una copa més.
Durant aquests partits hem pogut veure els 4 nous fitxatges. Tots fan bona pinta. Potser el què ha mostrat menys de tot ha estat el Denis. Els altres, força bé, tant en Digne (veig Alba més suplent que abans per fi), Umtiti (ha juga poc però bé), i André Gomes (correcte). Veurem si finalment arriba algú més o no. Aquestes arribades estan subjectes als dos dilemes actuals: la porteria i la davantera.
Porteria: Sempre he comentat que la situació de Bravo i Ter Setegen no aguantaria més de dos anys. Són porters que necessiten jugar sempre, i sobretot en el cas de l'alemany, fer-ho tan poquet segur que no l'omplia. I bravo, doncs no és cap jovenet. Sembla ser que la lògica farà que el xilè marxi. Cal doncs un altre porter? L'entrenador diu que sí, però segueixo pensant que ha de sr un tipus Pinto, que et faci guanyar la Copa del rei. Però lliga i Champions, per Ter Stegen.
Davantera: Error no vendre Neymar i tenir calaix. Aquest brasiler és bo, però no paga la pena mantenir-lo, perquè tard o d'hora farà com tots els brasilers que han passat pel Barça, viure de renda. No ho han fet, de manera que tenim 3 superdavanters que han de jugar sempre. Pedro ja va marxar. Queda Munir. I volen un davanter per ser el primer suplent del trident. Per Munir és com una punyalada a l'esquena. Evident que si ve un altre, ell farà les maletes, perquè si no, pocs minuts tindrà.
Per tant, a punt de començar, queden alguns retocs per fer, i a competir per les tres competicions altra vegada. Som-
hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada