diumenge, 12 de maig del 2024

XXVII ANIVERSARI

A poc més d'un mes per "celebrar" l'aniversari del retorn a l'activitat castellera, tocava l'actuació de l'aniversari. Que lluny queda el 4 de mag del 1997, quan amb camises de tots colors, ja que només hi havia camises oficials per la gent de tronc, fèiem els primers castells de 6. ha pogut molt des de llavors. Anys més bons, anys més dolents... Anys molt més bons, anys molt més dolents... 

Aquest 2024 començava amb un nou relleu al capdavant de la colla, tot i que una altra vegada per només un any. Però almenys aquest cop hi havia una tècnica amb gent que volia presentar-se i tirar endavant la temporada. I les intencions són clares des del primer dia: anar a totes des del minut zero. D'aquesta manera, hem arribat a l'aniversari i hem descarregat la clàssica de vuit: dos de set, quatre de vuit i tres de vuit. Alguns més "cenissos" diran que no hem fet el set de vuit, que ha quedat en intent desmuntat. Sí, però, s'ha fet el què s'havia de fer. Era un castell que als assaigs anava sortint, i la pinya aguantava fins a quints. Això i res és gairebé el mateix, però avui érem 250 camises a plaça, i per tant et podies plantejar la pinya d'aquest castell. Si no era avui, ja serà per festa major, ja que en cap altra actuació podràs plantejar-te'l.

La qüestió és que hem descarregat la clàssica de vuit, cosa que l'any passat, el 2023 no es va fer fins a finals d'octubre. Homeee... és evident que aquesta dada et porta a somiar amb reptes més grans. El 2 de 8 amb folre arribarà, també el set. La catedral no s'està assajant, però els 3 i el 4 de 9 sí. Somiar és gratis, això està clar, però és evident que al ritme d'assaig que portem, no és tan descabellat pensar que pot arribar alguna diada en què per fi fem alguna cosa més que els bàsics de 8.

Per cert, tres pilars de 5 simultanis. Deien que no es feia des del 2009!

A nivell personal, agulla del quatre i de l'intent desmuntat de set, i per tant, primer castell de 8 de l'any en aquesta posició. Espero que en siguin uns quants més! Ara dues setmanes sense actuació, amb pocs assaigs (es fa festa el 17 i les vigílies de Bilbao no hi aniré pas). Unes setmanes tranquil·les que ja aniran bé, tot i que el que guanyes de calma per una banda, són nervis per una altra. I és que ve un mes de bojos (final de curs, teatre, Finals del femení, objectiu Montserrat...) Aquest estiu serà per descansar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada