dimecres, 4 de setembre del 2024

AQUEST HANY-SÍ, FLICK

Mentre l'equip femení espera començar la lliga aquest cap de setmana, el masculí ja porta quatre jornades disputades. Després d'un trofeu Gamper amb una derrota contundent de 0 a 3, amb els jugadors que havien marxat (tampoc res de l'altre món), els pocs fitxatges (Olmo i Pau Víctor), promeses de fitxatges que no han arribat, fair-play financer que encara no s'assoleix, i retorns no resolts (Ansu, Torre i Èric), la veritat és que les sensacions no eren espectaculars.

Doncs pam! Quatre partits, quatre victòries. Dotze punts de dotze. Excepte dues primeres parts, bon joc a la resta i un 7 a 0 al Valladolid. Sí, algú dirà que era el Valladolid, però els últims anys tampoc ho havíem fet pas, no? Líders en solitari, amb el Madrid a quatre punts... Caram, qui ho anava a dir...Aquest Hansi Flick, almenys els està fent treballar, els està fent suar i està dirigint-los bé. Algú deia que com que no domina l'idioma, o s'entera massa del què passa al famós entorn. Doncs mira, potser que segueixi així, més net de tonteries!

L'equip és el que tenim. Sense canvis a la porteria i amb els mateixos defectes a la defensa, amb un Koundé fent de lateral dret perquè no en tenim, amb l'Araujo lesionat cada dos mesos. Sort d'en Cubarsí i esperem que l'Iñigo aquest ens demostri força i potència. Christensen també lesionat per llarg, i Balde justament acabat de sortir de la lesió. La resta, del filial.

Al mig del camp, tot igual. L'arribada d'Olmo per ser migcampista ofensiu per ara està sortint d'allò més bé. Frenkie i Gavi lesionats, Pedri, creuant els dits perquè jugui més d'un mes seguit... i a part de Fermín, Pablo Torre i l'Èric (que haurà de jugar al migcentre), els del filial. 

I al davant, sense canvis excepte en Pau Víctor que ve per donar descans a Lewandowski (36 anys!!!) però que porta 4 gols en 4 partits. Un Raphina renascut i decisiu, un Lamine en estat de gràcia (creuem els dits també), en Ferran, l'Ansu (lesionat).

Doncs fora bromes, amb equip ple de gent de la Masia i els estrangers fent de diferencials, és quan normalment hem aconseguit més bon joc i més títols. Qui sap si, forçats per l'economia del club, sense voler estem davant d'una molt bona temporada? Temps dirà. Per ara, hem començat perfectes. Que duri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada