divendres, 19 de gener del 2024

SECRETS OF SULPHUR SPRINGS

Quan vols veure una sèrie i la fan en una plataforma que no tens, fa ràbia. O també quan pots veure alguna temporada i després pel canvi de cadena ja no pots. Això darrer és el què ha passat amb Secrets of Sulphur Springs, de les quals n'he vist les dues primeres temporades, però la tercera, ja no he pogut. Però en aquest cas, ràbia, ràbia, no n'he tingut. Sap una mica de greu per no saber el desenllaç final, però no ens enganyem, la sèrie és força simple, i no quedarà en cap imaginari.

Seleccionada per ser vista familiarment, comença captant força l'atenció. Un parell de nanos descobreixen en el soterrani d'un hotel en reformes, un refugi nuclear que amaga una màquina del temps. A més, es diu que l'hotel està embruixat des de la desaparició d'una nena trenta anys enrere. Evidentment, el viatge en el temps els trasllada a aquella època, on volen saber què va passar, i més quan descobreixen els seus pares (de nens) que hi estan embolicats. Sembla emocionant, però en el fons és una sèrie juvenil i tota la trama és tremendament simple, poc engrescadora... i a més, a mesura que avancen van apareixent noves trames que ho compliquen tot, com a les sèries més adultes. El problema és que aquí,, al ser per a tots els públics, acaba sent poc creïble i que no enganxa res ni amb cola.

Si resulta que la solució té lògica, però no és fins la tercera o (diuen) quarta temporada, tampoc és bona idea, ja que et vas desenganxant de la sèrie per trobar-la massa simple i repetitiva, i per tant, no té sentit voler-ho resoldre quan ja no queda ningú mirant-la.

El càsting no està massa aconseguit (capo dels nens protagonistes aconsegueixen fer creïble el seu paper). A cada capítol hi ha un "ensurt" dels que apareix algú de cop i volta. Però és que és a cada capítol! Molta falta d'idees, la veritat. Hi ha escenes del 1933, i la veritat, són poc treballades a nivell històric.

Ha estat entretingut, però poca cosa més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada