diumenge, 27 de juny del 2021

MASCARETES

I el dissabte 26 de juny decreten que no cal dur la mascareta a l'aire lliure. Puntualitzem: I el dissabte 26, mentre el nombre de contagis es torna a disparar, decreten que no cal dur mascareta a l'aire lliure. 

Sí, com sempre, els espavilats de torn, els que ho saben tot, diran que augmenten els contagis, però els hospitals es buiden, les UCI's s'alliberen, i que per tant, no passa res. Clar, com empre... no passa res, fins que et toca a tu, no? Ei, de veritat, a tota aquesta gent, perquè no els hi endollem via intravenosa el virus de la covid i que apatxuguin uns dies? No es pot fer? Per què? Per què he de sentir les seves lliçons, les seves cares de superioritat intel·lectual, mirant a tothom com si fossin els amos del món? És que si almenys anessin amb el cap cot... però no, com els fatxendes de la classe, els "malotes"... i clar, què guai ser dels "malotes", no? Encara que siguin imbècils... Ais enyor... si el dia que vingui una pandèmia de debò, aquí no queda ni el "tato".

Doncs sí, ja no cal mascaretes a l'exterior. Però clar, sempre que es mantingui la distància d'un metre i mig. I aquí, altra vegada, els curts de gambals, s'ho passen pel folre i les manilles. Només es queden amb la primera part de la frases, i passen de la segona. Doncs això, curts de gambals.

Pels pocs dies que portem, cal dir que déu n'hi do la gent que manté la mascareta a l'aire lliure, el món no està perdut encara. Però clar, llavors encara es veu més la diferència entre els uns i els altres. A mi també m'agradaria respirar lliurement sense impediments, no us dic pas que no! I així ho faig, però si veig que m'he d creuar amb algú, o hi ha més gent apart de la meva única persona, doncs mascareta amunt. Ja sé que eren vídeos preparats, però si funcionéssim o haguéssim funcionat com en aquells vídeos, on es veia com una "patrulla" anava repartint clatellots als qui no duien mascareta i els anaven donant plantofades fins que se la posaven... Oi, quin gust, la veritat... Perquè no ho negarem. Donaven unes ganes de fotre un parell de bufes a tots aquests naps que anaven sense mascareta...

I per què em fot tant? Doncs perquè ara aquest estiu és campi qui pugui, i pots anar sense mascareta etc, i quan arribi el setembre, ja veureu com dins l'escola, als patis, s'obligarà als nens i nenes a dur-la posada. Però què carai han fet els nens i nenes als del Procicat i companyia? Si ho fan, jo ho titllaria directament d'acte criminal, de menyspreu cap a la infància, una falta de respecte brutal. Des del principi de la pandèmia s'ha tractat el nens i nenes pitjor que als gossos, i pel què sembla, així ho voldran seguir fent, després d'aquesta carta blanca que es dona a l'estiu a tothom. Imagineu-vos-ho: Fora de l'escola podeu jugar amb qui uns doni la gana sense mascareta, i quan entreu a l'escola, no et pots ni creuar amb aquest qui jugaves ni et baixis la mascareta. D'aquesta manera, els nens i nenes tenen la sensació d'entrar en un presó, a un lloc on els priven de les llibertats que tenen a fora. I converteixen els i les mestres en policies fent complir les restriccions enlloc de fer la nostra feina.

Mentre regni la incoherència, mai tindran el meu suport ni el respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada