dilluns, 24 de juny del 2024

LA "SARDANYA" JA NO ÉS EL QUÈ ERA

Un cop més, i ja en van quatre, hem estat uns dies a la Cerdanya per motius esportius. Just acabar l'escola, és un primer moment de desconnexió a l'espera del tancament definitiu del curs. Encara no són vacances, però ja és un primer tast.

Si l'any passat em cridava l'atenció quan, en ja plena crisi de sequera, els aspersors estaven en ple funcionament, malgastant aigua perquè molts estaven mal dirigits, aquest any ens centrem en l'atenció al públic. En ple pont de Sant Joan, molts llocs tancats (bars i restaurants, que és el què més falta ens feia). Però és que apart del primer establiment, en tots els altres hi ha hagut problemes. Ja l'any passat vam tenir un conflicte amb un dels restaurants on vam dinar (el tracte va ser pèssim). Però aquest any, tela marinera... 

Es pot ser lent, ja se sap. Quan hem sortit de Barcelona, descobrim que no a tot arreu es viu amb presses. Fins aquí, cap problema. Però clar... que demanis dinar per 12 nanos, et diguin que trigaran tres quarts d'hora, i al cap de vint minuts et diguin que només en tenen per sis. O al mateix lloc, que et diguin que no tenen begudes!! En un restaurant al migdia!! Però és que a la pizzeria del costat, tampoc en tenien de fresca! Aquest va ser l'exemple més car de tot plegat, però a gairebé la resta d'àpats vam tenir algun o altra anècdota. 

La sensació és que la "Sardanya" pija ho està deixant de ser per tornar a ser la Cerdanya, de manera que miren de tractar malament als de ciutat perquè deixin de pujar i tocar els nassos. Però clar, si aquests deixen de pujar, tot el sector de restauració, patiria una mica, no? No sé, és tot molt estrany.

Per altra banda i canviant de tema, el temps va propiciar poder fer una caminadeta. Molt a prop d'on estàvem instal·lats, hi havia una cova. Allà l costat, deia el maps... però clar, en pujada! I a més, un últim tros grimpant, que sumat a que el temps se'ns tirava a sobre, va acabar sent una excursioneta de me***.

Sigui com sigui, aquests dies ens marquen l'inici de l'estiu. Benvingut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada