dimecres, 5 d’agost del 2020

SI EL REI VOL CORONA...

I el Borbó va marxar. Després d'anys de sospites, investigacions i polèmiques de tot tipus, han pactat la seva marxa d'Ecspanya per viure la vida a la República Dominicana. I qui li pagarà l'estada? Nosaltres, és clar, com li hem estat pagant totes les seves dèries, aficions i festes diverses. Com paguem la seva manutenció, les escoles dels seus fills i néts, tot, absolutament tot.
I ara ja no es podia aguantar més. S'havien fet públics tots els tripijocs que duia a terme, la quantitat de milions d'euros que anaven amunt i avall per les seves gresques, amistats, amic, etc. I al final,com un "último servicio a España" i per no dinamitar el regnat del seu fill, ha decidit fugir. Bé, fugir, no. Com diuen els titelles del PSOE, no ha fugit, ha marxat a viure a un altre lloc. Després surt el sjgfsjhdagl del José Zaragoza i diu "El PSOE és republicà". És que se'ns pixen a la cara i ens creiem que plou! I és veritat! No passa res! Jo volia tuitar alguna frase tipus: "No entenc com els espanyols no s'independitzen d'Espanya". Però clar, de seguida vaig tenir la resposta: els mitjans d'informació, blanquejant la fugida i el personatge, els polítics lloant la seva figura a la transició i democràcia; #graciasMajestad com a trending topic del dia; la confirmació que la fugida s'havia pactat entre la Casa real i el gobierno dels "republicanos" del PSOE... I és que sentir els poders espanyols aquests dies ha estat tan fastigós com sempre o més, tenint en compte com ens tracten a nosaltres els catalans amb coses menors. Això sí que és incitar a l'odi, marededéusenyor!
Després, els il·luminats de TV3, posant de titular a una notícia "salvador del 23F"!! Però si en va ser instigador! Com es pot ser tan hipòcrita! De veritat és impossible trobar cap mitjà que finalment es dediqui a dir la veritat de tot plegat? És fastigós adonar-se en quina societat vivim en què és impossible que la veritat sigui la que domini la vida diària. Mentre aquí s'omplen la boca de com de bo era aquest senyor, a la premsa estrangera diuen la veritat, parlen de la seva fugida. I el més interessant és que totes les imatges apareix amb 'uniforme militar, donant-li un toc de dictadura africana (amb tots els respectes) que tira enrere.
I els podemitas? Doncs fent declaracions i tuits contra el rei, però clar... que no estan al govern? De cara a la galeria dels seus votants, fan l'espectacle, però són com tots, llepaculs. Va ser molt graciós n article d'opinió d'en Vicenç Villatoro que havia fet estadístiques amb els titulars de la Colau, i com el que guanyava de calaix era el "Exigeixo..." i els últims eren els "proposo, penso..." Són KK política com tots.
Bè, la qüestió és que el Bribó ha fotut el camp, i la justícia no ha retirat passaports, ni euro-ordres per portar-los a judici, ni res d'això. Diuen que quan se'l cridi ja vindrà. Però encara que ho fes, per què? No passaria res, com a tots els delinqüents que deixen anar pel fet de ser qui són. Com sempre, nosaltres hem de seguir amb "lo" nostre, perquè els espanyols, ja se'ls poden cagar a sobre, que no ho voldran veure, o almenys, diran que és culpa de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada