dijous, 6 d’agost del 2020

TAPAR UNA ESPIFIADA EMMERDANT-HO MÉS

Pels que seguim el món del futbol, la tornada després del confinament ha estat agredolç. Per una banda, alegria per poder gaudir de nou de les emocions d'aquest esport, però amb la sensació i la certesa de que no era gens correcte aquest greuge comparatiu amb altres feines, simplement per ser com és una fàbrica de diners.
De la primera divisió ja hem comentat coses a través dels grans partits (😂😂😂) del Barça. Però toca parlar de la segona divisió. Quan ja ens trobàvem a l'última jornada, sense haver detectat cap contagi entre futbolistes, resulta que a l'equip del Fuenlabrada detecten positius i no poden jugar contra el Deportivo, amb l'afegit que uns es jugaven jugar la promoció a primera i els altres el descens a segona, en una jornada d'aquestes que es jugaven totes alhora. La decisió, que va ser la primera errada (d'entrada), va ser posposar el partit. Aquell dia ja s'havia d'haver fet el què calia: partit anul·lat: el Depor baixa (perquè els altres resultats el condemnaven encara que guanyés el partit) i el Fuenlabrada fora de la promoció. Si s'hagués fet, ara ja s'haurien jugat els partits per pujar a primera i s'estaria tothom de vacances o preparant la nova temporada, sabent a quina divisió jugaràs el curs que ve.
Però no, han anat allargant el "cuentu" per poder jugar aquest partit. I van passant els dies, i ara un del Fuenlabrada a l'hospital, i ara també positius a altres equips que s'estaven esperant (Almeria). I tothom enfadat. El Depor dient que no baixen perquè no és just, altres demanant lligues de 24 o 26 equips per compensar... Fins i tot l'Espanyol diu que no hi hagi descensos! Quin desgavell. Quina mala direcció de tot plegat!
Per què no es va fer bé des del principi???? Resposta: corrupció de la bona sumada a les cagades de diferent persones que ara no accepten les culpes, ho neguen i volen sortir-se amb la seva. Es veu que el Fuenlabrada va anar a La Coruña sabent que hi havia contagis. Un metge recomanava no viatjar, es va informar a La Liga d'en Tebas (un feixista de M), i es va obviar i tirar endavant. Quina negligència! Per fer la vista grossa i no aplicar les normes, s'ha muntat un merder de ca l'ample. I el millor està per venir... Qui és assessor del Fuenlabrada? El fill d'en Tebas. OLE, OLE, I OLE! Corrupció de la bona i com sempre, a Ecspanya, NO PASSA RES. En cap moment s'ha sentit cap mitjà de comunicació espanyol esbombant els lligams familiars amb el club madrileny. Un cop més, mitjans de comunicació comprats pels poders feixistes de l'estat espanyol. Merda sobre merda. Fàstic absolut. I aribarà el dia de començar nova temporada (si comença) i encara no se sabrà qui juga, no hi haurà claendari, i tantes i tantes coses que queden penjades i s'hauran de fer a corre-cuita per culpa de no haver fet el què calia des del principi per corrupció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada