dimecres, 31 d’agost del 2022

A GALERES

En poc menys de 12 hores es donarà el tret de sortida al nou curs escolar. Que bonic. De nou, arriba l'1 de setembre. I després d'aquests dos cursos bojos, no hi haurà les temudes restriccions als infants per la pandèmia, i es podrà preparar un curs com els d'abans.

Jajajajajajajaja...

Sí, sí, això que he dit és veritat, però res més lluny de la realitat, d'il·lusió, cap ni una. El nostre ecstimat conseller d'Educació i els seus llepaculs del Departament i del Govern (aquí pringa tothom), talment com si fossin uns sàdics i cruels torturadors, entre moltes altres merdes, fan començar els nens i nenes una setmana abans, el 5 de setembre. I ja no vull parlar dels seus motius, això ja ho vaig fer en alguna altra entrada. Però ara que estem a cinc dies d'aquest començament de classes, només creuo els dits per tal que no hi hagi cops de calor ni desmais a les aules. La temperatura a la que es pot arribar és criminal, i només respon a una bogeria i odi als infants. De debò és el millor per ells, després de les vacances, tancar-los en forns? Jo no ho entenc, de veritat, i espero que no hi hagi desgràcies.

Pensava que podríem fer una sortida a alguna piscina per tal de fer un començament més adient al temps, però, oh sorpresa, totes tanquen com a màxim el diumenge 4. Moltes gràcies a tothom que ens ho posa fàcil, de debò, gràcies.

Afegim que la preparació del curs és impossible fer-la ben feta en dos dies i les hores que ens donin soltes durant el setembre. Que el tema de l'horari intensiu només val per la pública, la concertada es fot i ha de fer un horari de merda i absolutament irracional; les famílies que han escurçat vacances i les que no i els seus fills i filles no començaran. El nou currículum i les noves programacions.

Res, que després de dos anys totalment bojos i amb un desgast molt bèstia, el departament no ha volgut que el professorat recuperi la normalitat amb calma i tenint cura de la seva salut mental, sinó que han decidit seguir apretant i fer l'estocada definitiva. 

Gràcies, moltes gràcies. Seguirem educant les nenes i nens perquè no siguin tan incompetents com els que manen al país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada