dissabte, 10 d’agost del 2024

FUTBOL OLÍMPIC

A l'entrada sobre la hipocresia dels comitès olímpics i altres organitzacions afirmava que em negava a perdre el temps en veure o interessar-me en res d'aquesta competició. Però a l'ésser humà li encanta de vegades ser incoherent. En aquest cas, anava mirant de reüll el futbol femení i només el resultat del masculí (que ha acabat fatal, amb medalla escpanyola).
Podria haver-me mantingut força desinteressat, però és que les casualitats existeixen; l'atzar és molt poderós. S'han donat vuit coincidències al mateix moment i lloc. Que estiguéssim de ruta per la França del sud aquest estiu'24; que hi haguessin els Jocs Olímpics a París; que el futbol es disputés en diferents ciutats franceses; que el dia 31 fos l'únic dia que estiguéssim a Bordeus; que Bordeus fos una de les ciutats on es disputessin partits de futbol olímpic; que n'hi hagués un la tarda del dia 31; que fos de futbol femení; que fos l'Ecspanya-Brasil. Davant de totes aquestes casualitats, no podíem evitar passar per l'estadi i donar un cop de mà a la selecció brasilera. He de reconèixer que feia una mica d'angúnia veure tanta bandera ecspanyola i gent vestida de vermell. Així que, de no voler saber res dels JJOO, em trobo anant a veure un dels partits de la competició. Ole jo... 
Justament avui hi ha hagut la final entre USA i justament les carioques. Ostres, els EEUU no són massa del meu gust, però no tenia massa interès en que guanyessin les brasileres. Van quedar terceres del seu grup, i el fet que només fossin tres grups i que es disputessin quarts, va fer que es classifiquessin. El seu joc ha estat força deplorable, amb moltes pèrdues de temps, joc no molt net. L'únic que se'ls pot agrair és que fotessin una pallissa a les ecspanyoles a semifinals i les deixessin sense opció a l'or. No ha estat el millor torneig per les ecspanyoles, no han jugat massa bé. Se les veia cansades i sense idees. Personalment, a mi només m'importava que no es fessin mal i ara que descansin perquè l'important és el Barça.
Les altres seleccions tampoc és que hagin estat molt on fire... Alemanya (terceres), les pròpies dels USA, França ) eliminada també per Brasil... no, si al final, la selecció revelació ha estat justament la groga... però és que excepte els dos últims partits, feien llàstima. En el fons, era una selecció eliminada a grups i que el sistema de la competició les permetia seguir jugant. Els USA, campiones, estan entrenades per l'estúpida de la Hayes, per tant, realment, un torneig sense massa res i amb molts despropòsits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada