diumenge, 14 de juliol del 2024

A MURDER AT THE END OF TH WORLD

Aquesta sèrie, Assassinat a la fi del món, feia molt temps que estava a la llista de favorits però no hi acabava d'entrar. al final, aquest inici d'estiu m'ha portat a veure-la i n'he quedat satisfet. Es tracta d'una trama de suspens, on una noia que resol crims de manera amateur, seguint la moda dels true crime, és convidada a un complex perdut a Islàndia a passar uns dies acompanyada d'altres ments brillants en altres camps. L'amfitrió, un magnat de la tecnologia, casat amb una antiga hacker i amb un fill, els ensenya el futur previst. Les prediccions climatològiques avisen de que el desastre climàtic és gairebé imminent, així que ha construït allà un habitatge sota terra per protegir la seva família i viure durant els anys que sigui impossible fer-ho a la superfície. paral·lelament, ha creat una AI absolutament millorada, capaç de tot i que vol comercialitzar. 

Però clar, comencen a passar alguns "accidents" que acaben en mort, i les sospites, els secrets i les investigacions van desenvolupant-se de manera continuada, amb girs en cada un dels episodis. Episodis que per cert, es són set, i gràcies a déu, es tracta d'una sèrie que comença i acaba. No hi ha continuació, no et deixa en tararí. Visca!

La intriga ha estat de la bona, i a més, el fet d'estar absolutament aïllats li dona aquell aire de Agatha Christie tan característic, amb el plus d'haver-lo modernitzat. I no ha quedat una coa cutre, sinó ben feta i desenvolupada. Molt bona sèrie per distreure i passar una bona estona. A més, et fa pensar, igual que a la protagonista per saber qui és el responsable de tot plegat. He de reconèixer que ho vaig sospitar a partir del 4t o5è capítol, tot i que passaven coses que no lligaven amb la meva sospita, i que al final queden com a subtrames secundàries. 

En Clive Owen seria l'actor més conegut dels que participen a la sèrie, i la resta estan també a l'alçada del que es necessita. Així que per argument, equip artístic, imatge, tot plegat, una bona sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada