dilluns, 15 de juliol del 2024

EUROSHIT

després de 45 partits, s'ha acabat l'Eurocopa del 2024. Crec que no he vist ni un partit sencer, fruit de casualitats, coincidències i com deia a les anteriors entrades, a la mediocritat dels partits. 

Malauradament, s'ha complert el pitjor dels pronòstics, que ha estat la victòria del combinat ecspanyol contra Anglaterra per 2 a 1. Enrere doncs, van quedar França i Holanda. Segurament el què em fot també és que futbolísticament, han estat superiors, o vist des de l'altre punt de vista, les altres seleccions han estat llastimoses. Ara tot el fatxerio tornarà a treure pit i haurem de menjar-nos els seus fums durant una temporadeta, almenys fins que comencin de nou les competicions regulars. Pel mig hi ha els amistosos de pretemporada (mare de déu) i els jocs olímpics, però en aquests tornarem a sentir els seus crits primitius.

Això sí, m'agradaria saber el què passa dins del cap dels de VOX. Per una banda, orgullosos de la seva selecció, però per l'altra banda, amb el cap a punt d'explotar perquè els seus millors jugadors han estat dos negres, fills d'immigrants (i en el cas del Nico, vinguts amb patera), un d'ells basc i l'altre català. L'altre millor jugador també ha estat català i qui ha fet els gols salvadors han estat bascos. Això també ho aprofitaran per dir que "la unión blablabla"... i la gent picarà l'esquer perquè el cervell no dona per més.

A l'altra banda de l'oceà, Argentina s'ha proclamat campiona de la copa Amèrica (a la pròrroga), donant un nou trofeu a Leo Messi, de qui es deia que era el seu darrer campionat amb l'"albiceleste". Ja ho veurem, això... Colòmbia va queda segona, eliminant Uruguai que va quedar tercera gràcies a Luis Suárez. Ens agradi o no, per tot arreu es poden veure relacions amb el Barça. Però justament l'equip culer no aixeca cap. Esperem que en Flick posi ordre i els faci treballar i puguem tornar a guanyar i sentir-nos orgullosos de l'equip masculí, tant com del femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada