dilluns, 8 de juliol del 2024

7 de 8

Un 60% de les actuacions d'aquesta temporada (he faltat a 8 de 20, tenint en compte que 4 eren pilars o comercials). Un 78% dels assaigs (he faltat a 9 de 40). Crec que ja es pot dir amb veu ata i clara que he tornat. Justament ara fa un any que ens hem reenganxat a la colla per obra i miracle del MEC. El 4 de juny de 2023 va ser la primera de les moltes actuacions que vindrien a continuació. I aquesta temprada ja l'hem començat des del principi.

A veure, mandreta n'he tingut algun dia. Ostres... és que feia mooooolts anys que no anava amb aquesta constància a assaig. L'app de la colla comença el 2015, i només actuacions, haurien estat des d'aquell any: 0 - 4 - 5 - 8 - 4 - 0 - 0 - 6, fins les 17 de l'any passat (des de juny). És a dir, que en un any i un mes ja he anat a més actuacions que en els 8 anteriors. Déu n'hi do. 

I què tal? Doncs com deia, mandreta de tant en tant, però el cuquet hi és, i poder treballar per tal que la colla torni a fer els seus millors castells, doncs mira, està més que bé. Així com la temporada passada va ser més nyigui-nyogui, de molt treball de base, aquest any les coses van molt més de pressa. Amb la clàssica de 8realitzada unes quantes vegades, amb el 3 i el 2 que ja han aparegut més que l'any passat, s'ha pogut treballar altres castells. El 2 de 8 amb folre no ha arribat a temps, tot i que es podria haver plantejat, però qui sí ha tret el nas ha estat el 7 de 8.

Tothom sap que no és un castell que m'agradi especialment. El cinc és més natural, mentre que el set el trobo lleig. Va bé per treballar més castellers de pinya, tronc i canalla, i en el fons, si tens gent, no és molt difícil. Després d'un intent desmuntat el dia de l'aniversari, a l'actuació d'en Grassot va sortir. Feia sis anys que no es descarregava aquest castell a plaça. La maleïda pandèmia va fer molt mal a la cultura tradicional, però més a les colles castelleres, i sobretot les petites i mitjanes.

Ara sembla que aquest set de vuit ens doni ales de cara festa major i segurament ens obri les portes al concurs de diumenge. Ja ho veurem més endavant, això. Ara toca unes setmanes descans per preparar-nos per la setmana gran de l'agost, on tornarem a suar, mai més ne dit, la camisa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada