dissabte, 30 d’agost del 2008

Itàlia 1 = Venezia

Bon giorno! O bona sera? Encara no sé quan s'han de dir cada un d'ells...
Arribats a Roquetes, cal dir que Venècia és una ciutat interessant. L'aspecte més important és que en lloc de carrers té canals, cosa que fa, entre altres coses, que no hi circulin ciclistes i que els gossos sense flotador s'ofeguin!!!
Bé doncs... a Venècia hi vam estar dos dies i mig, i realment és molt bonic. Per anar d'un lloc a un altre, o vas caminant ("pedaço agulletes") o agafes l'autobús, que en aquest cas és una barca (vaporetto) que circula pel canal més gran de tots, que es diu el Gran Canal (com veieu, no s'esforcen molt en posar noms a les coses).
Apart de la visió general dels canals, cal destacar també el pont de Rialto, la plaça de Sant Marc (veure fotos), els gelats (mmmmm...), els preus (jsagjslnfkf!!!!), les casetes de l'illa de Burano...

Per altra banda, s'ha de dir que ens hem trobat que els italians que estan de cara al públic són un pèl esquerps, diguem-ne poc servicials...
I per últim, comentar que tant viatge amb "vaporetto", provocava que a les nits, al tancar els ulls, tot se seguia movent al ritme de les ones... Us heu pres mai una biodramina per anar a dormir???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada