dimarts, 19 de juny del 2007

Estic en ratxa!

Últimament estic de sort. Els déus s'han aliat per a donar-me un final de curs digne de desesperar al més pacient.

No sé quina va ser la primera. Potser tot va començar aquell divendres, en que un guàrdia urbà que no tenia altra feina que tocar els collons, va decidir posar una multa a una pobra moto aparcada davant de l'escola, allà on no molesta a ningú.

Podríem considerar els últims partits del Barça com a continuadors de la ratxa, però aquest seria un tema que abarca molta més gent. Sí que és veritat, però, i que voldria remarcar, que la remuntada del Madrid va coincidir amb l'arribada d'un grup intrèpid a cal Roquetes. Coincidència? Gafes?

PAM! Això ha estat el microones que s'ha suicidat.

I avui? Què dir del dia d'avui? Quan agafes la moto per anar a treballar (penúltim dia amb nens) i t'adones que alguna cosa no rutlla. És clar! Com que la roda del darrere està més petada que les bullofes de la Meri! I apa, baixa a l'escola amb metro (fes tard), canvia la roda... Bé, un pal... Només espero que aquesta ratxa acabi ara mateix...

2 comentaris:

  1. ànims! des de qui t'envio energies positives... si es que serveix d'algo. pensa que sempre podria anar pitjor! jajajaja!

    ResponElimina
  2. Anònim07:45

    Que tens un adhesiu del Barça a la moto??

    ResponElimina