diumenge, 12 d’octubre del 2008

MITJONS DE TRANSPORT

En aquesta vida et pots moure de moltes maneres... Indiscutiblement la més sana és fer anar els peus; però és clar, caminant no s'arriba a tot arreu (fins a Olesa de Montserrat sí).
- La bici: l'estàtica per casa... BIEEEN! per anar d'excursió... BIEEEN! (tot i que poca estona, perquè si no, ja sabem què li passa al cul). I prou bicis, que per Barcelona n'hi ha massa... Ciclistes al Velòdrom!
- El metro: ohhh, el metro... Ja fa una setmana que arriba fins la muntanya (avui us poso unes quantes fotos més)... i és que se'm cau la baba!!!
- La moto: reconec que quan la súpervespa ens va deixar tirats a mig agost, em van venir unes ganes boges de llençar-la al contenidor (de reciclatge, Mariona, de reciclatge). Però un cop arreglada, s'està aparcada davant de casa esperant temps millors.
- El cotxe: Per ara, amic de conveniència; copilot o passatger.. però, ep! Apunteu-vos la data: dijous 30 d'octubre... faré el primer examen pràctic (ja veurem quants n'hauré de fer...) El profe diu que si no la cago, aprovo. Evident, no?

1 comentari:

  1. Anònim19:54

    ostres Carles! tens un profe molt llest, eeehh!!

    Evident, EVIDENT!! ;)

    ResponElimina