dijous, 2 de novembre del 2006

TOCA EL TIMBAL!


El passat diumenge vaig anar al Teatre Tívoli a veure l'especatcle "Mayumana". L'altra vegada que van venir a barcelona no els havia anat a veure. Sí que fa anys vaig poder assistir a "Stomp". Tots dos especatcles es basen en la percussió, aprofitant qualsevol objecte per picar i fer soroll, però amb un ritme increible.
Doncs sí, em va agradar molt. L'hora i mitja que dura se't fa curta (excepte si t'agafa mal de cap). Realment és força impressionant. Fins i tot he agafat algunes idees per fer amb els nens!
Tot i que va començar malament, perquè l'avís d'apagar mòbils el van fer en anglès, hebreu i castellà, després ho van arregalr amb una cançó on apareix el pernil, el pa amb tomàquet...
Una advertència... Si ho aneu a veure (tot i el preu), una vegada s'acaba el show, sortiu de la sala depressa i aneu al vestíbul, no marxeu a casa, perquè hi ha una sorpresa al final.
Au siau!

1 comentari:

  1. UAU! que bé ja hi tens dos articles! que xulo això de la percussió fa venir-ne ganes... ha de ser molt bo, a veure si hi puc anar algun dia abans no s'acabi!

    ResponElimina