diumenge, 10 de novembre del 2013

HISTÒRIA

Avui, 10 de novembre de 2013, quinze dies després, els castellers de la Vila de Gràcia hem tornat a fer història. En una temporada en què hem anat actualitzant contínuament l'expressió "la millor diada de la història", ha estat Granollers qui ha vist el primer castell de 9 pisos descarregat per la colla.
S'ha fet pregar. Un intent desmuntat i un posterior intent que no ho ha estat, ja que no han sonat gralles, i després del tretzè (aix...!!!) dos de vuit amb folre, per fi, a tercera ronda, tot amunt! 
Es notava la tensió del moment durant tota l'estona. Altra vegada, com a Vilafranca, s'ha destapat massa eufòria a la soca quan ha sonat l'aleta. Els crits d'atenció i apreteu han tornat a tothom al seu lloc per tal de consumar la descarregada. Ha estat llavors quan una rebrincada d'aquelles que fan història ha estat a punt d'emportar-se al castell. Però tothom ha aguantat la posició finalment (més o menys bé), i sí, s'ha anat desmuntant fins que al final, de manera més matussera, han acabat baixant terços, segons i la gent del folre que encara quedava per allà.
3 DE 9 AMB FOLRE DESCARREGAT
Pels que estem des del principi, o gairebé el principi, és un somni fet realitat, una il·lusió que no se sabia si algun dia arribaria. I vés per on... aquella colla que fa setze anys feia riure a molta gent, ha arribat a convertir-se en la nova colla de nou del país. 
Un gran exemple de feina constant que t'acaba donant aquell premi tan desitjat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada