dijous, 21 de novembre del 2013

2013 = 5 DE NOVES

No em repetiré altra vegada sobre l'espectacularitat d'aquesta temporada per als Castellers de la Vila de Gràcia. Un any marcat pel desgraciat accident que ens acompanyarà any rere any, caracteritzat per la poca assistència personal als assaigs (actuacions també, però no tant).
Doncs aquest 2013 ja és el millor de la història, i serà un any difícilment repetible. Es pot superar, però és evident que al nivell casteller en el què es troba la colla, descarregar fins a 5 construccions noves en un sol any, això, és inassolible altra vegada.
Lluny queda aquell 2003 quan es va descarregar el primer 4 de 8. Hem d'anar fins el 2010 per a descarregar un nou castell, el 3 de 8. I el 2012, el 7 de 8. Així que, ja es veu que en 10 anys, tres castells nous; i aquest any, de cop, cinc! Tenim en compte que estem parlant de castells descarregats. Així que parlem del dos de 8 amb folre, el 5 de 8, el pilar de 6, el 4 de 8 amb agulla i, és clar, el 3 de 9 amb folre, la cirereta.
Una temporada brillant, la millor, sensacional... llàstima que no hagi pogut viure-la com es mereix. Tot té un inici i un final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada