dimecres, 20 de novembre del 2013

CAP DELS DOS

Els equips de futbol de Suècia i Portugal es veien les cares en una eliminatòria que decidia qui participava al mundial de Brasil 2014. Els dos equips, representats per les seves dues grans estrelles: Ibrahimovic i Cristiano Ronaldo. I quina de les dues fa més ràbia? En principi, ho tenia clar.
Molts s'estranyaven de la meva inclinació cap al bàndol portuguès. Doncs sí, preferia que passés Portugal (com així ha estat) que no pas els suecs. I per què? Si hi ha el Cristiano!!! Ja, però aquest senyor fa ràbia per ser com és i per jugar amb el Madrid. Si seguís al Manchester, ens faria ràbia per ser com és i prou. De fet, ni ens enteraríem de la meitat de les coses que fa o diu.
En canvi, l'Ibra va jugar amb el Barça, se'l va cridar al camp, se'l va animar i se'l va aplaudir. I ara, no para de ficar-se amb el club, amb en Guardiola... té una mena de mal cor a dins que no el deixa viure. És més semblant al Mourinho que no pas el portuguès. I què voleu que us digui? Em molesta que algú que hagi viscut aquí entre nosaltres malparli d'aquesta manera. Per això preferia que guanyés Portugal. una cosa és ser fatxenda i una altra cosa un desagraït.
També és veritat que quan he vist el Ronaldo celebrant els gols, em bullia la sang. Però després pensava: "Home, potser si té el dia al mundial, encara ens faria un favor i eliminaria Espanya..." Ooooooh...!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada