diumenge, 20 d’abril del 2008

Gimcana feta!!!

Avui hem arribat a l'equador dels actes del desè aniversari de M J. Ho hem fet amb la gimcana.
Podem estar molt contents de com ha anat. Més de 100 participants, tots força motivats (pares i mares inclosos)... Tot i que el temps ens ha anat migmig. No ens ha fastiguejat la gimcana, però el dinar ens ha quedat més deslluït al ser dins el menjador.
El dia ha tingut un començament esguerrat: Plantaciones tancat i esmorzar en un bar que tenien una rata-gos de mascota. L'ombra de la gent del bàsquet de l'escola també ha planat sobre nostre; algunes baixes, però no massa.
I comença la gimcana! Els grups es llencen a fer les proves tan motivats, que abans d'arribar a les 12 ja en teníem algun que només li faltaven dues proves; interessants alguns comentaris papístics: "aneu a la merda", "tenim esperit de gomet", "joder"...; cares pintades, culs movent-se, ganyotes, boques plenes de magdalenes, mullena, peus lligats, acrobàcies amb la pilota... Total, que ja sabem d'on surt aquest caràcter tan competitiu dels nens i nenes.
Pica-pica al gimnàs, lliurament de premis (pobre el què no és del Barça), dinar (amb una correguda al "Paqui" a buscar més beguda!), i a jugar a bàsquet i futbol. Un bon partit que caba 4 a 3 (més o menys).
Doncs res, ara toca descansar i sant tornem-hi!!

1 comentari:

  1. estic rebentadaaaa!
    no vull veure més magdalenes en molts dies!

    :D
    pero ei! guai, eh?

    ResponElimina