dimarts, 10 de juny del 2008

BENVOLGUT DISTRICTE

Feia mooooolts dies que no actualitzava el blog. L'estrés i els nervis acumulats a mesura que s'acostava la festa del 7 de juny m'impedien dedicar una estona a fer-ho.
Però finalment, ja puc pensar en fred tot el què hem passat aquests dies, així que vull dedicar aquestes paraules al Districte de Gràcia, que tan eficaç, atent, col·laborador, etc, etc, s'ha mostrat amb nosaltres.

Però heu de comprendre la seva posició, la seva feina... pobra gent!

No és pas culpa seva que haguem de fer la instància per la festa 3 mesos abans de l'acte; no és pas culpa seva que no et donin el permís fins el dia abans; no és culpa seva que donin el permís a dos actes al mateix lloc i a la mateixa hora; no és culpa seva que sempre que els truques estan ocupats i que hem de trucar cinc minuts després; no és culpa seva que davant d'un acte polític convocat al mateix lloc on hi ha una festa infantil, et diguin que no hi poden fer res, que comenceu vosaltres abans; no és culpa seva que no s'hagin dignat a preguntar com va anar l'acte ni si vam tenir algun problema; no és pas culpa seva que tinguin tècniques que siguin més quadrades que un quadrat; que aquestes tècniques siguin desagradables o es mostrin despreocupades per donar-te el servei que els demanes...

Això sí, tu no t'equivoquis mai; tu fes les coses com ells diuen; tu obeeix les seves normes; tu sigues un ciutadà correcte que abaixa el cap i posa l'altra galta...

Doncs jo aixeco el cap i crido ben fort: INEPTES!!!!

PD: Els organitzadors de la manifestació i els membres de la pltaforma que també feien un acte a la plaça sí que saben cooperar.

1 comentari: