dimecres, 12 de novembre del 2008

PER MOLTS ANYS!!!

Que en feia de dies que no actualitzava el blog...! Però és que tots els meus sentits estaven posats en la cloenda del desè aniversari.
Feia un any estàvem tots súper-nerviosos amb el seu començament (aquells inflables, aquell fred, aquelles 400 persones...) I ja ha passat, ja s'ha acabat. Quin any!
Realment, cal dir que ens havíem plantejat molts actes, i d'una envergadura molt gran. Però ens n'hem sortit, i, ara que tornen les antigues notes, amb un excel·lent!
Hem treballat de valent, i crec que ens hem de sentir orgullosos de la feina feta. Qui ho diria, fa deu anys, fins on hem arribat, el volum de gent que movem, etc...

Ara, va haver-hi un moment crític. Quan, davant de tots els pares i nens, va i em poseu allà de protagonista... Gràcies pel detall, el "minijo" que en dieu alguns. Ùs ho agraeixo molt, de veritat (així com el Passaparaula i els comentaris pre-mortem, jejeje). Però que quedi constància que sol tampoc es fan les coses, i si no fos perquè darrere meu hi ha un grup de persones COLLONUT, aquests deu anys,i els que vénen, tampoc serien possibles. GRÀCIES A TOTS!

5 comentaris:

  1. Anònim09:47

    Hola! no aconsegueixo veure aquest vídeo (a no ser que duri 3 segons i no tingui so) tal com s'hauria de veure.

    Apali dew

    alba

    ResponElimina
  2. Anònim18:34

    No sé què li passa... miraré d'arreglar-ho! C.

    ResponElimina
  3. Anònim12:19

    He tret el video. He tornat a descarregar-lo i torna a passar el mateix... El video dura 4 minuts i només es veuen cinc segons!

    ResponElimina
  4. q boniiiiiiiiiiiic!
    plorem, plorem!!

    :D

    ResponElimina
  5. Anònim00:15

    ooooooooooooooh!! que macuuuuu!
    cada cop tinc més ganes de 20è! jajajajaja.. nono, és broma, de 20è no, xo de MJ siiiiiiiiiiiiiii!!

    La UNIÓ FA LA FORÇA!
    i nosaltres ho hem demostrat!

    ResponElimina