divendres, 27 de desembre del 2013

AIXÒ S'ACABA

El 2013 és a les portes del seu definitiu final. Quatre dies més i entrarem al 2014, un any amb unes connotacions històriques impossibles d'obviar... a no ser que siguis del pp o psoe, és clar.
En espera d'una darrera entrada per a fer una valoració general, molt general de l'any, volia deixar constància d'un any prolífic en quant a bloc es refereix. Justament aquest mes és particularment pobre en entrades, però la proximitat del número 100, és evidentment un esdeveniment d'aquests que a mi tant m'agraden...
De fet, és destacable que des d'aquesta nova etapa del bloc que començà l'agost de 2012, hi haurà 162 articles, mentre que en tot el temps anterior, des del començament, el 2006 fins al 2012, n'hi ha 167. Una dada força curiosa, la veritat.
Pel què fa a aquest 2013, desembre i juny, els mesos més desèrtics, coincideixen amb dos moments laboral i socialment estressants com són final de curs i d'any. La resta de mesos han mantingut una constància força regular, amb entrades per a tots els gustos i paladars, o millor dir per la meva autodigestió.
Veurem què ens depara el nou any a Carlingues; teca segur que n'hi haurà... I tot compaginat amb el bloc de l'escola, de geganters, i ara també, el dels 50 anys de Colònies Jordi Turull!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada