dijous, 12 de desembre del 2013

CAP VERD

Cap Verd són un conjunt d'illes pertanyents al continent africà amb una població equivalent a tot el Camp de Tarragona i una extensió com Montmeló. Ara bé la seva selecció nacional de futbol es troba a la posició 39 del rànking FIFA i això la converteix en na potència futbolística de primera magnitud.
Aviat tindrem la sort de veure aquests jugadors que s'han quedat a les portes de jugar el mundial en el tradicional partit de costellada de la selecció catalana. Almenys aquest any han tingut la delicadesa de no jugar el 28 de desembre i convertir-se en la innocentada del dia.
Fins i tot el màxim mandatari de la Federació catalana de Futbol comenta que això d'aquest partit nadalenc és una fórmula gastada, però que no es pot fer res més. Bé, no sé si de veritat no s'hi pot fer res... va haver una temporada que es parlava d'un campionat entre nacions sense estat. S'ho podrien curra una mica i mirar d'organitzar-ho, que segur que motivaria més a la gent.
Sí, ja sé que els catalans ens hem de moure per aquest partit i que si no ho fem doncs després no podem reivindicar l'oficialitat de les seleccions, etc. Però també és veritat, que com pot començar a passar amb la consulta de marres, que la gent se n'acabi cansant.
Almenys ara ja han vist que han de dur seleccions amb poca representació en el nostre país, no fos cas com quan van dur Honduras i Colòmbia, que hi havia més hondurenys i colombians al camp que no pas autòctons.
Res, que cal donar-li vida a aquest tema, i la veritat, amb tot el respecte cap a Cap Verd, que segur que són unes illes maquíssimes, aquesta no és la manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada