dimecres, 30 d’octubre del 2019

SENTENCIATS

Ja fa més de dues setmanes que va sortir la sentència del judici de l'1-O, condemnant a un total de 99 anys als encausats. El què més, l'Oriol Junqueras, amb 13 anys, i els Jordis, amb 9 anys. Sembla una bestialitat, que ho és, però clar, si compleixen la condemna, voldrà dir que o bé ens haurem rendit com a poble, o bé que hauran guanyat i encara estarem mes sotmesos i oprimits que mai. La meva esperança és que no compleixin aquests anys de presó perquè finalment assolim e l nostre objectiu i un cop proclamem la independència i la complim, a Espanya no li quedarà més remei que parlar i arribar a a cords que incloguin la seva llibertat.
Condemnats per permetre un referèndum, condemnats per desconvocar manifestacions... tots sabem que Espanya vol decapitar a tothom que tingui idees independentistes i tiri endavant qualsevol proposta per mirar de complir amb el mandat del poble que els va escollir. Ens odien, però no poden deixar-nos anar perquè significaria la seva ruïna total. Es quedarien sense res, a la cua d'Europa, i al seu orgull d'espanyol no els passa pel cap aquesta possibilitat. Abans ens maten que deixar-nos lliures. Com es pot ser tan mesquí? Com es pot condemnar a gent pacífica com els Jordis i tots els altres? L'únic que volen és derrotar-nos i els seus arguments i les seves mentides calen en els cervells insignificants dels habitants de l'estat que es creuen tot el què els diuen. Els planyo per la seva ignorància i incultura. Clar que estarien a la cua d'Europa.
Els nostres presos polítics aguanten ferms, i tot i algunes declaracions fora de lloc pels fets viscuts aquests dies de protestes, mereixen tot el nostre respecte i desig de llibertat. La in-justícia espayola és la cosa més rància del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada