diumenge, 12 de febrer del 2023

AQUEST 2023 PROMET...

Portem cinc anys seguits superant les cent entrades anuals en aquest blog.

Portem una bona temporada buscant el rècord de superar les deu entrades mensuals de manera consecutiva.

Portem temps elucubrant sobre quan serà l'entrada 1.500, ja que al ritme que anava, s'escurçava el termini previst.

I llavors comença el 2023, amb les entrades habituals de principi d'any, i quan s'acaben les vacances de nadal... silenci. I enmig del no-res, apareix una entrada sobre el Barça, una entrada que gairebé em forço a fer quan duia dues setmanes sense publicar res. una mica com aquesta mateixa, tres setmanes després, per deixar en evidència que aquest any no és normal.

Amb les successives ratxes que anava marcant, aquest any està resultant poc prolífic, i no serà pas perquè no hi ha coses a dir. De fet, a esborranys en tinc una pendent des de festes. És veritat que no està sent un bon any lector, cinèfil ni televisiu; tot està anant a un ritme especialment lent. Però dues o tres entrades segur que les podríem trobar. Però no apareixen. No hi ha res. El silenci. La buidor. 

El 2023 està sent un any poc relaxat. A nivell de feina, és brutal com absorbeix, ja no només el dia a dia, sinó les mil i una coses que vana apareixent com bolets i que s'han de fer, o com no, incendis que al anar apagant. Quan arriba l'hora de plegar, de l'únic que tens ganes és de descansar, aïllar-te de tot, però justament un procés en el que estem immersos no afavoreix gens ni mica la tranquil·litat.

És veritat que són fets puntuals i que tot i que segurament alguns han d'arribar al seu clímax, tard o d'hora passaran i tornarem a viure en un estat més calmat. Mentre això no arribi, caldrà compaginar bé els temps per trobar moments de serenor. Ni que sigui per arribar al 2024! O com a mínim trobar estonetes per anar seguint engreixant les entrades del blog i aparenta certa normalitat que, pel què sigui, ara mateix no existeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada