diumenge, 22 de gener del 2023

SUPERCAMPION(E)S

Quinze dies han passat des de l'última entrada. Encara estava de vacances... i aquest fet respon a un ritme de fets, procediments i actituds emocionals absolutament frenètic i esgotador. Desconec si tornarà la tranquil·litat, però almenys aprofito aquest impàs per escriure aquí una mica i acostar-me al 1500 (si segueixen aquestes llargues pauses, s'esmicolarà la meva predicció).

Bé, doncs aprofitem per parlar del Barça. Sí, ja, no és un tema molt transcendent, però és el què hi ha, el meu cap no dona per més.

En poc menys d'una setmana, tant l'equip femení com el masculí s'han proclamat campiones i campions de les respectives supercopes ecspanyoles. Primer van ser els nois, en aquest paradís del futbol com és... Aràbia. Sense comentaris. Després d'eliminar el Betis als penals, la final es jugava contra el Madrid. Ens esperàvem el pitjor.... i va i resulta que juguen un dels millors partits de la temporada i guanyem per 31 a 1 (a 0 si no fos pel típic gol blanc al minut 90 del partit). Liderats per Gavi, l'equip va controlar i fer rondos com als vells temps. Semblava que aquesta victòria i la golejada al Ceuta a la copa presagiaven que començàvem a anar bé, però el raquític partit i victòria avui per 1 a 0 al totpoderós Getafe ens recorda que aquest equip és capaç de tot.

Per altra banda, l'equip femení amb Aitana al capdavant, també són supercampiones. Elles també han jugat contra el Madrid, però a les semifinals. Vam guanyar (clar) a la pròrroga, jugant una hora amb 10 jugadores (expulsió justa, per una vegada). Algunes jugadores blanques estan seguint el camí d'alguns companys seus odiosos per propis mèrits (Misa i Athenea com a clars exemples). I avui han guanyat sense esforçar-se molt a la Reial Societat per 3 a 0 (marcant Oshoala al 93'). Primer títol per l'equip, que busca una tetracorona que ja podem donar per impossible, perquè ens eliminaran de la copa de la Leti perquè va jugar la Geyse quan no ho podia fer (la van expulsar l'any passat quan jugava al Madrid - l'altre). Quina ràbia, tant com vam riure amb el cas Cherysev i els "merengues"... Grrrrrrr!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada