divendres, 23 de juny del 2023

SEQUERA BLOGUERA

Quasi han passat 50 dies des de l'última entrada al blog. Ara feia moooooolt temps que no es donava un període tan llarg sense publicar res. I la veritat, el més sorprenent és que durant aquest any hi hagi 35 entrades. La bogeria que està sent aquest any gairebé acaba amb el meu senderi. Per tornar a tenir estabilitat, calia tancar una etapa, la que es tanca cada any a la revetlla de Sant Joan: les classes. I això que no són elles les causants d'aquest desgavell, ni molt menys. Però cal posar el fre, i ara estam a punt d'arribar per fi a la parada total per reprendre el setembre amb una marxa molt més tranquil·la.

Pel què pertoca a quest blog, ara ens hi tornarem a posar, agafem un ritme més pausat per poder entre moltes altres coses, dedicar una estona a aquest blog. En els propers dies, les entrades seran sobre situacions o experiències passades, de les que han passat en aquests quasi dos mesos, però que per la seva importància, cal que tinguin el seu espai de glòria. I passat aquest temps de recuperació de tems, d'aquesta "posat a punt", ja iniciarem el tractament normal de l'actualitat viscuda.

No dic res més perquè tampoc cal recrear-se en això. Només dos apunts. En els últims aniversaris blocaires, feia previsió de l'arribada de l'entrada 1500. Profetitzava a l'entrada 1400, que amb el ritme de llavors, podria arribar el mes de maig de 2023. Bé, no cal dir res més. Mentre que la primera vegada que vaig imaginar quan seria, a l'entrada 1300, parlava del juliol d'aquest any. En falten 25, i en tenim unes 10 pendents que sortiran entre juny i principis de juliol. Doncs mira, qui sap, potser sí que el primera predicció va ser la bona!

I com a curiositat, comentava que a 22 de juny dúiem 35 entrades. El 2022 eren 80; el 2021, van ser 67; el 2020, 82; el 2019, 52... Hem d'anar fins el 2017, que també va viure una sequera bloguera, per trobar uns primers sis mesos de l'any amb tant poca producció. Tot són ratxes. Però hem tornat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada