dilluns, 26 de juny del 2023

CAMPIONES!!!

Es fa estrany parlar de la segona Champions del Barça femení tres setmanes després, però com comentava a Sequera bloguera, els últims dos mesos han estat poc relaxats. Per altra banda, un esdeveniment com aquest no podia obviar-lo quan reprenc el fil del blog, només faltaria... tot i la recança que em porta el fet de no poder haver estat allà com inicialment estava previst. Però bé, sempre ens quedarà Bilbao el 2024!

Doncs sí, finalment, l'equip femení es va proclamar per segona vegada a la història, campiones de la Champions. Després de la desfeta de Turí de l'any passat, tocava repetir la gesta de Goteborg. Però davant hi havia el Wolfsburg. Si contra el Lió l'any passat, les persones que no seguien el futbol, pensaven que el Barça guanyaria, imagineu-vos aquest any. Cali recordar a tothom que abans que el Barça fos bestial, els dos equips francesos i el Wolfsburg eren el millor d'Europa, mentre els altres equips s'ho miraven a anys-llum de distància. A més, davant tindríem, Popp, Oberdorf i companyia, un equip que l'any passat ja ens va guanyar a la Champions en un partit intranscendent gràcies al 5 a 1 de l'anada. Però sabien com guanyar-nos.

Així, a la mitja part de la final d'Eindhoven, perdíem 2 a 0. Dominàvem el joc, però no teníem ocasions, mentre que les alemanyes, amb dues curses ens van fotre dos gols. Recordo com en aquella estona, reclamava treure la Lucy (feia més d'un mes que no jugava), a Patri (gens determinant), i la Salma (se li feia gran el partit) i la Mariona (que encara no sé de què jugava). Però, oh sorpresa, comença la segona part sense canvis. Els meus dits ràpidament van cagar-se en el Jonatan a Twitter per no remoure l'equip. I què va passar? Doncs ja se sap, la Patri fa dos gols i empata el partit, i un toc desesperat de la Mariona es converteix en la passada a la Rolfo pel gol de la victòria. Ràpidament, els meus dits van lloar l'encert i la intel·ligència de l'entrenador.

Resultat final, 3 a 2 i la copa pel Barça, que les coses com siguin i per molt empanades que estiguin de vegades, se la mereixien. Ara, no val a badar, perquè si el Wolfsburg hagués estat el Lió, no s'hagués remuntat, encara hi ha massa fantasmes. I si us plau, una mica de seriositat, i que els últims partits de lliga, no es pot fer el pena com van estar fent, empatant a Madrid i perdent contra el Sevilla. Humilitat i professionalitat han de ser els emblemes de l'equip, i així segur que cauran més Champions (si no ens trobem l'Olympique, clar...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada