dilluns, 12 de febrer del 2007

EL MÓN (J) VIST DES DE DALT

Ahir diumenge 11 de febrer s'esdevení una gesta intrèpida! Durant l'actuació dels Castellerus de la Vila de Gràcia, tres membres de l'anomenat pis d'educació en el lleure van pujar al tronc d'un castell anomenat 5 de 6.

El fet més destacat, però, és el debut en aquests afers de l'Alba, que va pujar de terç en aquesta construcció. Després de molts mesos de constància i patiment "crossaire", li va arribar el moment de pujar sobre les formoses espatlles del Magí, mentre altres persones pujaven sobre seu, sota l'atenta mirada dels seus fans (família, amics i la plaça sencera).

I carai! El 5 segueix sense caure. Sense oblidar-me del cap de gralles com a 4t element monjovià en actiu al castell (unes altres paraules mereixen el seu pentinat), us vull fer adonar que aquesta dèria de l'Alba per pujar sobre la gent, ja li ve de petita. Si no us ho creieu, mireu, mireu... Felicitats, Alba!

3 comentaris:

  1. Felicitats Alba!
    i jo que per culpa d'un treball m'ho vaig perdre...
    però gràcies al treball a l'estiu vindré amb carnet!!

    ResponElimina
  2. Anònim16:31

    Moltes gràcies a tots...i a tu carles per posar-me al teu blaog, és tot un honor...Vaig estar molt contenta de fer el primer castell amb vosltres i amb el fantàstic públic (família, amics...)

    ResponElimina
  3. Alba moltes felicitats!!!!!
    Ets una crac!!!!!Ànims i petons

    Anna Ruete

    ResponElimina