dimecres, 7 de febrer del 2007

Tercera hora

Això és la bomba!

Tantes collonades que s'han arribat a dir i fer (la més recent... "na corda al cata), tant govern d'esquerres (amb un partit que se'n diu independentista...), tants atacs constants a la llengua catalana...


I què? Cap problema! A fer una hora més en la "lengua del imperio". Sembla que se n'en fotin. De fet no ho sembla, se n'en foten. I els primers, aquest inútils que estan al govern. Com poden presentar un recurs d'inconstitucionalitat, però a la mateixa hora dir "Tranquils, senyor espanyols, AMOS NOSTRES, igualment ho farem".

Què hem de fer? Hem de seguir acceptant aquesta situació? Seguim acotant el cap i obeint sense protestar? Seguim renegant de la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra identitat?


Ah! És clar! És que els nostres alumnes parlen molt malament l'espanyol. Diuen: "Tanca la puerta" o bé "Parlo muy bien"... I tots diem, "ostres sí, que malament". Però amb l'escola, aquests nens acaben parlant bé l'espanyol, aquestes frases no les diran mai més.

En canvi, què passa amb el català? Ningú es queixa ni es posa les mans al cap quan els nens diuen "bueno, vale, pues, pero..." I quan som gran, ho seguim dient!!! No, això no és important.


Va, tots a fer més espanyol... Tres hores? Fem totes les classes, ja no ve d'aquí...


I tots dient: "ai, aquests espanyols, dolentets!!!!" Quan els primers culpables som els catalans, que acceptem tot el què ens foten sense dir res. Doncs jo, ja n'estic fins els collons! (i això que abans ja ho estava!)

1 comentari:

  1. Anònim16:17

    Si senyor,tens tota la raó!!! Només ens faltava això!

    ResponElimina