dissabte, 2 de març del 2013

LA PORRA

Ja fa força anys que a l'escola fem porra dels partits del Barça, bàsicament per "divertimento", ja que els guanys són en general insignificants. En aquests anys hi ha hagut de tot, bones ratxes, dolentes... Sense anar més lluny, la temporada passada, d'unes 50 porres, no vaig encertar la primera fins a l'avantpenúltim partit!
Aquest any és diferent. N'he encertat ja tres o quatre. Però el detall més significatiu ha estat el d'avui. Guanyar una porra del Barça, havent posat que perdia contra el Madrid... Això és un fet inimaginable, escandalós!!! Alguna vegada havia posat algun empat, però en el 99% de les vegades, sempre posava el Barça guanyador, Em passava com quan un robot s'enfronta al trencament d'alguna de les seves tres lleis de la robòtica. Doncs aquest divendres vaig fer la primera porra amb el Barça perdedor. I a sobre, el Barça perd!
Guanyarem la lliga? Per descomptat (espero no haver-me de menjar les paraules...). I la Champions? Ui... pocs donen per remuntada l'eliminatòria, però aquell dia posaré 4 a 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada