dissabte, 11 de gener del 2014

LES DADES D'INFERNO

En el passat article Inferno, feia un beu comentari sobre aquest llibre d'en Dan Brown, que recuperava el ritme dels dos primers lliuraments sobre el professor Robert Langdon.
Una de les virtuts dels llibres d'aquest autor és que les dades que aporta són del tot certes, i per tant, dignes de ser tingudes en compte. Per aquest motiu, quan ens trobem davant les raons del "dolent" de la trama per actuar d'aquesta manera, ens pot recórrer pel cos un calfred. I si no, fixem-nos en aquest gràfic que mostra el creixement de la població mundial:
És xocant, no? Com en els últims 70 anys la població al món ha augmentat d'una manera absolutament... inhumana!!! Argumenta el "dolent" que amb aquest creixement, la humanitat va de dret a l'extinció, ja que els recursos per a alimentar tanta gent, per viure dignament, etc. s'esgoten al mateix ritme.

Evidentment, no direm res de com ho vol solucionar aquest misteriós personatge, ni com acaba la trama, però la veritat és que el rerefons és per a reflexionar. Perquè la veritat és que l'augment de la població és molt bèstia, i segur que això es nota a tots nivells...
Uau... sabent com va el món, la veritat, no és per ser molt optimista...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada