dijous, 17 d’abril del 2014

SÍ QUE N'HI HA PROU

En només una setmana el Barça ha llençat gairebé tots els títols possibles d'aquesta temporada. Primer va ser la Champions, després la lliga i finalment la copa. És clar que si continuéssim vius a tot arreu, si haguéssim guanyat, seríem els millors del món, etc, etc. Però fins i tot en el suposat cas que hi hagués una carambola i guanyéssim la lliga, la realitat seguiria sent la mateixa, i és que ja n'hi ha prou.
El futbol és present, no és passat. I aquests jugadors han estat els millors del món un grapat d'anys. Però res dura per sempre, i amb el nom, no es guanya res. S'han de jugar els partits i ser millors que els altres. És hora de tornar a treballar, de començar des de zero. L'afició estarà al costat dels jugadors, sempre que se'ls vegi l'esforç per tornar a ser dalt de tot. Veure com decauen i s'enfonsen, no és molt bo.
És el moment de Sergi Roberto, Montoya, Bartra... ells han de donar-ho tot per tornar a ser el millor equip. I no passa res... Xavi i companyia seguiran sent els millors, però als llibres de història del futbol. La humilitat i l'esforç han de tornar a ser al davant de l'equip, i jugadors com Cesc i Alves, seguits d'uns quants més, no en són el millor exemple. S'ho han de "currar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada