dimecres, 9 d’abril del 2014

VULGARITAT

No me'n puc estar. Darrerament parlo quan encara està tot en calent, no espero a què es refredi. I per això, 45 minuts després de quedar eliminats de la Champions, alguna cosa cal dir. El títol de l'entrada, "Vulgaritat" l'he copiada de la primera reacció d'en Joaquim Maria Puyal. Així ha titllat del joc del Barça en aquest partit de tornada jugat al camp de l'Atlètic de Madrid.
Primera cosa a dir: per què hi ha aquesta diferència entre les aficions? Per molt que vulgui, no m'imagino als aficionats del Camp Nou, a tribuna, aixecats i fent anar les bufandes tot cantant.
Però clar, si hem quedat eliminats, no és perquè l'afició del Barça sigui sossa, sinó perquè el gran gurú Guardiola ja ho va preveure. La decadència de l'equip va començar a la darrera temporada d'en Pep, va continuar amb en Tito i ara ja arriba al màxim amb el Tata. Els jugadors són bons, per això lluitem per tots els títols, però ja no donen més.
Messi, irreconeixible; Mascherano, lent; Alves, negat; Pinto, histriònic però encara sort; Busquets, adormit; Iniesta, invisible; Cesc, al carrer d'una vegada, ja!!!
Si us plau, que aixequin la sanció i que es pugui fitxar aquest estiu, perquè si no... un any més amb aquests jugadors... ufff! I tant se val si es guanya la Copa, o la lliga, la mediocritat s'ha instal·lat a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada