diumenge, 11 de gener del 2009

AGULLETES

Avui s'ha disputat el segon torneig de futbol entre les colles de cultura de Gràcia. El resultat, desitjat abans de començar, s'ha complert: CAMPIONS.
La final s'ha jugat entre nosaltres i la Vella de Gràcia. Després dels 20 minuts de joc, que han acabat amb un empat a un, els penals han decidit que la victòria anés a parar a mans castelleres. La victòria es deu en gran part a la intervenció del nostre porter, l'intrèpid Andreu. En el video podeu veure el penal decisiu que ha llençat el Jordi de Reus.

La meva intervenció ha estat, com no, determinant. Si l'Andreu era el jugador desequilibrant, jo era el jugador desequilibrat. He començat el primer partit ensopegant dues vegades amb els rivals. Després ja he millorat el meu estil... que no és molt destacable.
El segon partit, contra la colla del Drac de Gràcia ha estat lleig. S'han empipat amb l'àrbitre perquè un dels seus ha fet comèdia, i a partir d'aquí, es queixaven per tot i vinga repartir puntades de peu. Fins i tot a mi, que no calia cap cop per a què perdés la pilota!!!
Resultat de tot plegat, unes agulletes que t'hi cags que t'hi pixs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada